Laboratorievand - fra ELGA Labwater

Med et samarbejde med os sikres I en kontinuerlig og pålidelig forsyning af rent vand til klinisk diagnosticering på forskningslaboratorier og i sundhedssektoren. Vi tilbyder et bredt spekter af helhedsorienterede løsninger til laboratorier, der stiller høje krav til deres leverandører.

Når vandkvaliteten er afgørende

Ultrarent vand er grundlæggende i alle effektive laboratorier, der arbejder med følsomt apparatur og kemiske og molekylærbiologiske analyser. Vandet kan renses på forskellige niveauer, så det passer til de unikke analyser og udstyr. Krüger forhandler en række af ELGAs vandanlæg, der renser og producerer vand af kvaliteten ASTM Type I, II og III. 

PURELAB Chorus (RO) leverer vand af Type III primær RO kvalitet, direkte fra hanen
Taphane med skærm for nøjagtig dosering
Chorus vandbeholder er designet til at opretholde optimal renhed i vandet
Ved behov for større vandmængder kan anlægget udvides med endnu en vandbeholder
Avanceret udluftning og filtrering forhindrer indtrængning af luftbårne bakterier, partikler og CO2.
Vandbeholderne har flere størrelser og kan kombineres
Modulerne i Purelab Chorus kan varieres og tilpasses efter behov

Ultrarent vand - ASTM TYPE I

Ultrarent vand af kvaliteten ASTM Type I kræves i nogle laboratorier. Vi er eneforhandler af ELGA-produkterne: PURELAB CHORUS - et modulopbygget vandbehandlingsanlæg med frihed til at vælge det vandsystem, der passer bedst til jer. PURELAB FLEX - markedets mest brugervenlige vandbehandlingsanlæg, hvor alle funktioner er samlet i et justerbart dispenserhåndtag. PURELAB OPTION-Q - der producerer ultrarent vand direkte fra vandhanen. PURELAB ULTRA - der er udviklet til laboratorier, der har brug for vand af bedste kvalitet, høj driftssikkerhed og fuld ydeevne.

Vand til laboratorier - ASTM Type II

Almindelige laboratorieapplikationer kræver rent vand af kvaliteten ASTM TYPE II. Vi forhandler ELGAs produkter: 

  • PURELAB 7000 - der er perfekt til mindre distributionssystemer eller i laboratorier med et højt dagligt vandforbrug.
  • PURELAB OPTION-R - der er ideel til fx mikrobiologiske analyser, laboratorievask, medie- og reagensfremstilling, vandbade, opvaskemaskiner samt som fødevand til PURELAB Ultra, Flex og Classic.
  • PURELAB PULSE - der er designet til laboratoriemiljøer med behov for fx celledyrkning, mediefremstilling, mikrobiologiske analyser, laboratorievask og kemi.
  • VISION 250 - der er et stand alone-system, der deioniserer vand.

Klinisk vand

ELGAs serie MEDICA er et specielt udviklet system til kliniske analysemaskiner på hospitaler og laboratorier, der kræver høj sikkerhed for, at systemet kan køre i døgndrift og levere vand af meget høj og stabil kvalitet.

Centrale distributionssystemer

ELGAs distributionssystemer kan føde flere applikationer. De kan producere ultrarent vand af kvaliteten ASTM TYPE I, men kan også anvedes til at føde opvaskemaskiner, autoklaver og lignede. Serierne hedder CENTRA og PURELAB 7000.

Renset vand til sundhedssektoren

Serien BIOPURE fra ELGA er destillationsanlæg til sundhedssektoren. Det leverer renset og bakteriefrit vand til fx laboratorievask, vaskemaskiner, desinfektorer, autoklaver og vask af endoskopiudstyr.

ELGA - vandbehandling til laboratorier

Del