Industriens procesvand

Et af vores specialer er løsninger og teknologier til industriens procesvand. Vi har fokus på teknologier og løsninger med cirkulær økonomi inden for alle former for vandbehandling, til alle typer af industrier.

Standardanlæg til procesvand

Vi leverer anlæg til procesvand til industrier i alle størrelser - fra mikro­bryggerier til store papirfabrikker. Vi leverer store individuelle anlæg til procesvand, hvor vi er med i hele processen fra idé til nøglefærdigt anlæg. Og mindre standardanlæg, hvor et komplet program af standardprodukter sikrer en individuel løsning, der er tilpasset jeres unikke behov. 

Vi tilbyder standardanlæg, der fjerner kalk og reducerer salte, gasser og bakterieindhold. Vi projekterer også specialløsninger, der kombinerer flere af vores standardprodukter. Vores erfaring viser, at det giver kunder med specielle behov en teknisk og økonomisk optimal løsning. Vores præfabrikerede løsninger leveres i tæt dialog med jer.

Ultrarent vand

I samarbejde med Veolia Water Technologies har vi udviklet en række standardløsninger til ultrarent vand. Anlæggene opfylder kravene til vandets renhed, som bl.a. farmaceutiske, bioteknologiske og kosmetiske industrier stiller. 

Vores standardanlæg til forædling af drikkevand er:

  • OrionTM (læs mere her)
  • Ionpro (læs mere her)
  • Rapide (deionisering) (læs mere her)
  • Omvendt osmoseanlæg (læs mere her)
  • ELGA LabWater standardanlæg til ultrarent vand i laboratorier, bio-analyser og kvalitetskontrol (læs mere her)
Del