Ledige stillinger i Krüger

Hver dag arbejder vi for at bevare og genvinde vores vigtigste ressource, vand. Vil du være en del af holdet? Se vores ledige stillinger her.

Afdelingschef - Afløb og regnvand

2018-08-06 | Aarhus

Krüger er Danmarks førende leverandør af teknologier og løsninger inden for alle former for vandbehandling. Du lægger vægt på at arbejde i en virksomhed, som fokuserer på at fremme global bæredygtighed, og som laver alt fra rådgivning om klimaløsninger til store vandværker og renseanlæg i Danmark og i udlandet. I Krügers afløbsafdeling kan du se frem til at blive del af et super team fyldt med dedikerede miljø- og vandnørder – for os er ordet nørd mest af alt et kvalitetsstempel. Dit nye kontor ligger i Aarhus eller i Aalborg, og du vil have medarbejdere begge steder. Læs mere 

Projektleder til spildevandsområdet

2018-07-31 | Søborg

Har du erfaring som projektleder og har du oveni købet kendskab til den kommunale forsyningsbranche – så har vi jobbet til dig. Vi har travlt med mange spændende projekter på renseanlæg i Danmark primært i den kommunale spildevandsbranche, men også i industrien.

Læs mere.

Studentermedhjælper

2018-06-20 | Søborg

Hvis du er ingeniørstuderende på enten byggeri- eller miljøretningen og brænder for at prøve kræfter med virkeligheden, så har vi brug for dig! Du bliver en del af Danmarks førende virksomhed inden for alle former for vandbehandling, hvor vi arbejder målrettet på at skabe bæredygtige løsninger, der bevarer vand og naturlige ressourcer til gavn for både nutiden og fremtidens generationer. Læs mere

Projektleder i Aarhus til drikkevandsprojekter – måske også teamleder?

2018-06-15 | Søborg

Er du lige så vild med at levere rent drikkevand som os, og leder du efter et job, hvor du får mulighed for at udfolde hele paletten af dine evner og store erfaring på drikkevandsområdet, så har du chancen lige her. 

Læs mere.

Del