Ledige stillinger i Krüger

Hver dag arbejder vi for at bevare og genvinde vores vigtigste ressource, vand. Vil du være en del af holdet? Se vores ledige stillinger her.

Contract Manager

2019-03-01 | Søborg

Er din ambition at have ansvar for udarbejdelse af kontrakter til store projekter med løsninger, der skaber bæredygtig vandbehandling, så er du måske personen vi leder efter. 

Design & Build projektleder

2019-03-01 | Søborg

Er din ambition at have ansvar for store projekter med løsninger, der skaber bæredygtig vandbehandling, så er du måske personen vi leder efter. 

Servicekoordinator spildevand – Sjælland

2019-02-26 | Glostrup

Bliver du motiveret af rollen som frisk blæksprutte, og kan du lide en varieret arbejdsdag på lager og kontor?

Lønbogholder

2019-02-20 | Søborg

Brænder du for at sætte din viden i spil for både timelønnede og funktionærer? Vi søger en erfaren lønbogholder med lyst til at arbejde i en stor international virksomhed. 

Projektleder, procesvand

2019-02-11 | Glostrup

Kan du designe, beregne og lede et projekt - stort som lille? 

Er din ambition at være del af et team, hvor vi forædler drikkevand til en topkvalitet, således det kan anvendes ex. i laboratorier, i industrien og på kraftværker?

Ambitiøse rådgivere til fremtidens regn- og spildevandssystemer

2019-02-08 | Søborg

Vores kunder behøver os! Og det betyder, at vi udvider. Du kan nu blive en del af et af Danmarks førende teams inden for planlægning og design af afløbssystemer, teknologileverancer til vandrensning og realtidsstyringer

Strategisk tænkende Marketing Manager

2019-01-21 | Søborg

Dine vigtigste opgaver bliver at bruge din kommercielle gennemslagskraft til at understøtte strategiske tiltag i vores forretningsområde samt projektlede og supportere daglige marketing aktiviteter. Du får en meget udadvendt rolle, hvor du yder konkret support i forbindelse med salgsaktiviteter.

Bygningsingeniør til spændende afløbsprojekter

2019-01-09 | Aarhus

Som ansvarlig for bygge- og anlægsteknisk projektering af spændende regn- og spildevandsprojekter kan du se frem til udfordrende og spændende opgaver for forsyningsselskaber over hele Jylland. I den jyske del af Krüger får du 80 kompetente, dedikerede og hjælpsomme kollegaer.

Del