Ledige stillinger i Krüger

Hver dag arbejder vi for at bevare og genvinde vores vigtigste ressource, vand. Vil du være en del af holdet? Se vores ledige stillinger her.

Senior Business Controller

2017-06-12 | Søborg

Vores økonomiafdeling søger en stærk forretnings- og projektorienteret senior business controller. Opgaverne  er mangfoldige, fra finansiel rapportering, analyser og omkostningskontroller til involvering i gennemførsel af såvel mindre som store projekter i Danmark og i udland. Læs mere her

Maskiningeniør/ ingeniør med viden om termodynamik

2017-05-31 | Søborg

Vi søger en medarbejder som vil være med til at hjælpe vores kunder med at udvikle deres slambehandling, så den er i overensstemmelse med deres krav til sikkerhed, bæredygtighed og økonomi. Læs mere her

International Projektleder

2017-05-31 | Søborg

Krüger A/S er en internationalt orienteret miljøvirksomhed med speciale i bæredygtig vandbehandling. Vores organisation er i rivende udvikling, og med de teknologier og innovative løsninger, som vi tilfører vores projekter, får vi flere og flere internationale opgaver. Krüger vælges ofte som den foretrukne design & build partner i vores moderkoncern Veolia, hvor vi er kendte for at udvikle og levere både nye state-of- the-art anlæg og optimere eksisterende anlæg. Du kommer til at arbejde som projektleder på store internationale projekter verden over, hvor vi etablerer vandbehandlingsanlæg i tæt samarbejde med både danske og internationale kollegaer.

Maskinpraktikant diplomingeniør - spildevandsanlæg

2017-05-31

Vil du i praktik i en afdeling, der har den nyeste viden inden for energioptimering og spildevands- og slambehandling? Vi har travlt med mange spændende projekter på renseanlæg i Danmark og Skandinavien primært i den kommunale spildevandsbranche, men også i industrien. 

Servicetekniker til Aquacare

2017-05-31 | Glostrup

Som ny servicetekniker i vores serviceafdeling indgår du i vores team af serviceteknikere, der består af syv andre serviceteknikere og en servicekoordinator. I det landsdækkende Krüger Aquacare er vi 75 medarbejdere, og vores hovedkontor ligger i Glostrup.

International Contract Manager

2017-05-31 | Søborg

Krüger A/S er en internationalt orienteret miljøvirksomhed med speciale i bæredygtig vandbehandling. Vores organisation er i rivende udvikling, og med de teknologier og innovative løsninger, som vi tilfører vores projekter, får vi flere og flere internationale opgaver. Krüger vælges ofte som den foretrukne design & build partner i vores moderkoncern Veolia, hvor vi er kendte for at udvikle og levere både nye state-of-the-art anlæg og optimere eksisterende anlæg. Du kommer til at have kontraktansvaret for store internationale projekter verden over, hvor vi etablerer vandbehandlingsanlæg i tæt samarbejde med både danske og internationale kollegaer.

Procesingeniør med viden om spildevandsanlæg

2017-05-31 | Søborg

Har du en god viden om spildevandsanlæg, og har du ambitioner om for alvor at skabe positiv effekt af dit arbejde, så har du alle muligheder for at få dine ønsker opfyldt i Krüger. Du kommer til at udfolde hele paletten af dine evner, når du skaber morgendagens løsninger inden for energioptimering og spildevands- og slambehandling.

Projektleder til spildevandsområdet

2017-05-31 | Søborg

Vi har travlt med mange spændende projekter på renseanlæg i Danmark primært i den kommunale spildevandsbranche, men også i industrien. Har du erfaring som projektleder og har du oveni købet kendskab til den kommunale forsyningsbranche – så har vi jobbet til dig. 

Serviceplanlægger til Krüger Aquacare

2017-05-15 | Glostrup

Som serviceplanlægger får du ansvaret for at koordinere opgaver for en gruppe på 6-7 montører. Via vores elektroniske planlægningsliste sørger du for at planlægge tiden, så vores montører altid har opgaver og ved, hvor de skal hen. Samtidig holder du styr på detaljerne, altid med kundernes ønsker og aftaler i baghovedet.

Del