Ledige stillinger i Krüger

Hver dag arbejder vi for at bevare og genvinde vores vigtigste ressource, vand. Vil du være en del af holdet? Se vores ledige stillinger her.

Udviklingsorienteret leder til Krügers cloudbaserede realtidsstyring inden for vand og spildevand

2019-01-07 | Søborg

Er din ambition at skabe sammenhæng mellem digitale løsninger og bæredygtig vandbehandling, så er du måske personen vi leder efter. Du vil stå i spidsen for drift og videreudvikling af en af verdens førende platforme til realtidsoptimering af vand- og spildevandssystemer. 

Bygningsingeniør til spændende afløbsprojekter

2018-12-17 | Aarhus

Som ansvarlig for bygge- og anlægsteknisk projektering af spændende regn- og spildevandsprojekter kan du se frem til udfordrende og spændende opgaver for forsyningsselskaber over hele Jylland. I den jyske del af Krüger får du 80 kompetente, dedikerede og hjælpsomme kollegaer.

Praktikant Maskinmester til Krüger i Aalborg

2018-12-14 | Aarhus

Vil du i praktik i et firma, der har den nyeste viden inden for energioptimering og spildevands- og slambehandling?

EL/SRO/SCADA praktikant diplomingeniør - spildevandsbehandling

2018-12-06 | Søborg

Vil du i praktik i en afdeling, der har den nyeste viden inden for ressourceudnyttelse og spildevandsbehandling?

Maskinpraktikant diplomingeniør - spildevandsbehandling

2018-12-06 | Søborg

Vil du i praktik i en afdeling, der har den nyeste viden inden for ressourceudnyttelse og spildevandsbehandling?

Salgsingeniør, Legionella-bekæmpelse

2018-12-03 | Glostrup

Vi samler på glade og tilfredse kunder, og dine kunder befinder sig i hele Danmark. De skal passes, og forretningen vokse. Nye kunder skal vindes, dels ved opsøgende salg og dels ved deltagelse i offentlige udbud. Desuden vil du få produktansvar vedrørende Legionella, og der vil være en del aktiviteter i form af eksterne og interne seminarer og kurser. 

Datalog/IT- ingeniør til softwareudvikling

2018-10-23 | Søborg

Vil du være en del af et team der udvikler styresystemer inden for vand- og miljøbranchen? Hos Krüger er du med i processen helt fra forståelse af ingeniørernes idéer, igennem udviklingen af softwaren og frem til idriftsættelsen af løsningen. Du kan arbejde enten i Søborg eller Aarhus.

Erfaren rådgiver til projekt- og teamledelse - Afløb og klimatilpasning, Søborg

2018-09-03 | Søborg

Brænder du for at være en del af Danmarks førende virksomhed indenfor alle former for vandbehandling, hvor vi til stadighed arbejder målrettet på fortsat at udvikle Danmarks bedste kompetencemiljø? Brænder du for teknisk faglighed såvel som for forretningsmæssige muligheder? Leder du efter nye muligheder for at udfolde hele paletten af dine evner, har vi jobbet her, hvis du kan gøre en forskel. Læs mere

Del