El, PLC, SCADA ingeniører/ installatører

Vil du arbejde med den nyeste viden inden for energioptimering og spildevands- og slambehandling?

Mangler du udfordringer, har Krüger A/S flere ledige stillinger. Vi har travlt med mange spændende projekter på renseanlæg - primært i den kommunale spildevandsbranche, men også i industrien i såvel Danmark som udlandet. Projekterne omfatter typisk renoveringer/fornyelser, optimeringer og udbygninger. Projekterne involverer oftest flere fagområder – ikke mindst el og automation. Derfor har vi brug for kompetente PLC programmører, el-ingeniør/El-installatør med 3-10 års erfaring. Vi arbejder både som rådgivere og entreprenører, og vores mål er at være nyskabende, udvise ansvarlighed og være den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder samtidig med, at udvikling er i fokus.

Dine arbejdsopgaver er følgende: PLC programmør/SCADA - tekniker

Som PLC programmør i et projektteam er du den, der er med til at løse de styringsmæssige opgaver fra udarbejdelse af styringsbeskrivelser til idriftsætning og indkøring af spildevandsanlæg. Du skal varetage PLC programmering til procesanlæg og i større/mindre grad SCADA konfigurering. Du skal desuden deltage i idriftsætning, indkøring og aflevering. Som en del af projektforløbet vil der bl.a. også indgå udarbejdelse af dokumentationsmateriale og driftsinstruktioner. Du vil have dialog og forhandlinger med såvel kunder som entreprenører/leverandører. Det vil være en fordel. hvis du også kan være med til projektering af el- installationer og tavler efter maskindirektivet til procesanlæg.

Du skal være rutineret i PLC- programmering i et eller flere af følgende sprog:

  • Siemens S7/TIA, Allen Bradley, Mitsubishi, ABB, Schneider
  • Meget gerne rutineret i SCADA – konfigurering i IGSS, IFIX

Vi forestiller os, at du:

  • er en kompetent PLC – SCADA programmør, el- ingeniør / el-installatør/ gerne med erfaring fra miljø og spildevandsbranchen eller tilsvarende procesanlæg
  • er udadvendt og kan lide at være tæt på kunden
  • er villig til at tage ansvar og ejerskab for dine opgaver
  • har gode kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt på dansk

Din nye afdeling i København (Søborg)

Du får 60 kompetente, rare og hjælpsomme kollegaer, der alle arbejder med renseanlæg. Heraf er der en stor del, der arbejder med el og styring på flere niveauer. Fælles for os alle er, at vi synes, at spildevandsområdet er vanvittigt spændende og fyldt med fantastiske muligheder samtidig med, at vores arbejdsmiljø er præget af åbenhed og respekt, hvor videndeling er en naturlig del af hverdagen.

Vi tilbyder

  • En spændende og udfordrende stilling med gode faglige udviklingsmuligheder, som du selv kan påvirke
  • Fokus på din trivsel
  • En stilling i et travlt, velfungerende og uformelt miljø, hvor du også bliver en del af en international virksomhed   
  • Gode og tidssvarende ansættelsesforhold
Del