HR konsulent/business partner

Brug din viden om rekruttering og udvikling af kompetencer til at understøtte bæredygtig forretning

Krüger’s HR afdeling har travlt - derfor har vi brug for dig! Du har lyst til at arbejde i en stor internationalt orienteret miljøvirksomhed med 425 herlige kollegaer. Krüger er også Danmarks førende leverandør af teknologier og løsninger inden for alle former for vandbehandling. Du lægger vægt på at arbejde i en virksomhed, som fokuserer på at fremme global bæredygtighed og som laver alt fra rådgivning om klimaløsninger til store vandværker og renseanlæg i Danmark og i udlandet. Variationen i vores forretning afspejles også i HR-opgaverne, som løses i et velfungerende team. Dit nye kontor ligger i Søborg.

Spændende HR opgaver i en videntung organisation

Du skal aktivt deltage i hele rekrutteringsprocessen og være med til at tænke innovativt og nyt, så vi fortsat kan fastholde og tiltrække de dygtige kompetencer, som er basis for vores forretning. Som en vigtig del af din opgave har du ansvar for ind- og udstationering af medarbejdere, så erfaring hermed vil være et stort plus. Er du vant til at arbejde med HR nøgletal og nyder du at anvende disse strategisk, kan det blive en del af dine faste arbejdsområder. Som du ved, dukker der altid uforudsete opgaver op i en HR afdeling, dem hjælper vi hinanden med at løse – og der er ikke to dage, som er ens.

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring med at arbejde i en internationalt orienteret organisation
  • Har stærke kommunikative evner, gode samarbejdsevner og har let ved at skabe relationer på tværs af organisationen
  • Både har lyst til at løbe med bolden selv og byde ind, når du har ideer eller viden at bidrage med
  • Behersker engelsk i skrift og tale, da det er koncernsprog, og selvfølgelig er flydende i dansk

Dine nye kollegaer

I dag består teamet af vores HR assistent, HR konsulent og HR- og kommunikationsdirektør. Vi støtter op om hele Krüger, der har kontorer i Søborg, Glostrup, Aarhus og Aalborg, samt projektrelaterede kontorer i eks. Zambia. Krügers medarbejdersammensætning spænder over servicemontører, teknikere, ingeniører inden for flere uddannelsesretninger og administrative medarbejdere. Vi har en kultur med store frihedsgrader og plads til forskellighed - og det skal du være med til at fastholde.

Vi tilbyder dig:

  • En spændendende og udfordrende stilling i en international virksomhed
  • Gode muligheder for personlig udvikling
  • Kompetente og hjælpsomme kollegaer i et travlt, velfungerende og uformelt miljø
  • Gode og tidssvarende ansættelsesforhold, hvor vi har fokus på din trivsel 
Del