El-ingeniør / El-tekniker

Brænder du for at arbejde med projektering, maskinsikkerhed og udbudsmateriale?

I Krüger har vi jobbet, hvor du får mulighed for at udfolde dine evner og samtidig udvikle dig. Som en del af Veolia koncernen får du adgang til den nyeste, internationale viden og masser af muligheder, hvis du på sigt ønsker at fortsætte din karriere andre steder i koncernen. Derudover kan du glæde dig til at komme ind i en virksomhed, hvor arbejdsglæden er helt i top. Vi har det ganske enkelt rigtig godt i Krüger, og det vil du komme til at mærke fra din første dag. Dit nye kontor ligger i Aalborg eller Aarhus.

Spændende projekteringsopgaver på spildevandsanlæg og akvakulturanlæg

Du vil komme til at arbejde med hele paletten inden for el installationer og tavler, herunder projektering,udarbejdelse af udbudsmaterialer, kontrahering, tilsyn og aflevering. 

Overordnet skal du:

  • Tage den tekniske dialog med kunden og kollegaer og sikre, at løsninger og økonomi hænger sammen
  • Projektere installationer og tavler
  • Udarbejde udbudsmaterialer
  • Have kendskab til udbudsregler
  • Udføre tilsyn med entreprenørens arbejder - herunder afholde afleveringsforretning

Alt afhængig af din baggrund og dine ønsker kan du også komme til at arbejde med PLC programmering og/eller SCADA konfiguration.

+ 3 års projekteringserfaring og lyst til at arbejde tæt på kunderne

Du har en el-teknisk uddannelse og minimum 3 års erfaring med projektering og udarbejdelse af udbudsmateriale. Du arbejder derfor rutineret med Stærkstrømsbekendtgørelsen/installationsbekendtgørelsen, EN60204-1 og EN61439. 

Kender du også til udbudsregler og ATEX, er det et plus. Hvis ikke, er du klar til at lære det. Du har gode kommunikationsevner på dansk såvel mundligt som skiftligt.

Skal du have succes, skal du kunne lide at arbejde tæt på kunderne. Det kræver evnen til at lytte og tænke sig godt om, før der gives løfter og indgås aftaler. Du skal selvfølgelig også kunne forklare og argumentere for dine løsninger og anbefalinger samtidig med, at du leverer som aftalt inden for deadline. Da du løser en del opgaver på egen hånd, skal du også kunne planlægge og strukturere, så du bruger din tid optimalt.

Dit nye team

Det bliver en del af el-teamet på Aalborg og Aarhus kontorerne som pt. består af 8 kompetente kollegaer. Vi er primært el-ingeniører, PLC-programmører og SCADA-teknikere. Herudover får du ca. 50 kompetente og rare kollegaer inden for fagområderne byg, maskin og proces. Fælles for os alle er, at vi synes, at spildevands- og akvakulturområdet er vanvittigt spændende og fyldt med fantastiske muligheder – også for at gøre en positiv forskel på samfundsniveau. Vores arbejdsmiljø er åbent, uformelt og kendetegnet ved godt humør og lyst til at hjælpe hinanden i en stabil og god virksomhed, der generelt prioriterer trivsel og arbejdsglæde højt.

Del