Udviklingsorienteret leder til Krügers cloudbaserede realtidsstyring inden for vand og spildevand

Vil du være med til at definere vandbranchens digitale transformation

Er din ambition at skabe sammenhæng mellem digitale løsninger og bæredygtig vandbehandling, så er du måske personen vi leder efter. Du vil stå i spidsen for drift og videreudvikling af en af verdens førende platforme til realtidsoptimering af vand- og spildevandssystemer. Du brænder efter at optimere og videreudvikle digitale løsninger, der sælges i hele verden og leveres fra en brugervenlig og cloudbaseret IT-platform. Du arbejder med softwareudvikling i ét team på tværs af alle vores aktiviteter, hvor en tilrettet SCRUM metode kendetegner arbejdsformen. Du trives i et internationalt miljø, hvor både kunder og interne samarbejdspartnere ofte kommer fra andre lande. Du lægger vægt på at arbejde i en virksomhed, som fokuserer på at fremme global bæredygtighed, og dit nye kontor ligger i Søborg.

Ansvarlig for stærkt tværfagligt team

Som ansvarlig for vores projektteam, er du både den daglige leder og har samtidig stor teknisk forståelse for systemerne. Dit naturlige fokus er på brugeroplevelse, stabilitet og skalérbarhed. Du skal sikre, at indsatsen til udvikling, drift, vedligehold og service løbende prioriteres optimalt. Sammen med kollegaer i Danmark og i internationale søsterselskaber prioriterer du retning og mål for vores softwareløsninger, og sikrer dermed den forretningsmæssige succes.

Dit team har ti medarbejdere, og det er din fortjeneste, at de trives, er motiverede og har de nødvendige kompetencer. Du skal gå forrest i samarbejdet med projektafdelinger, som bl.a. forestår udviklingen af optimeringsalgoritmerne baseret på deres omfattende viden om vandbehandlingsprocesserne.

Du motiveres af it og teknik i samarbejde med dybt engagerede software udviklere

Du har en teknisk videregående uddannelse inden for IT og er vant til ledelse af IT-projekter. Du har kendskab til softwareudvikling og programmering, samt erfaring med agile processer. Ledelse trives du godt med, og du har god forretningsmæssig forståelse. Arbejdssproget er dansk, men da stillingen i høj grad er internationalt orienteret, behersker du som en selvfølge engelsk på højt niveau.

Vi tilbyder dig:

  • En spændendende og udfordrende stilling i en international virksomhed
  • Rum til at udvikle både dine lederevner og faglige kompetencer
  • Kompetente og hjælpsomme kollegaer i et travlt, velfungerende og uformelt miljø
  • Gode og tidssvarende ansættelsesforhold, hvor vi har fokus på din trivsel

Vi ser frem til din ansøgning! 

Del