Erfaren rådgiver i Søborg – projektledelse inden for afløb og klimatilpasning

Brug din erfaring til at præge job og bæredygtige løsninger

Vil du have afløb? – for din viden, dine kompetencer og dine ambitioner, så har vi jobbet til dig. Har du faglig erfaring og interesse i spændet mellem hydraulisk modellering, planlægningsopgaver og klimatilpasning på den ene side og projektledelse på den anden, kan du nu blive en del af Danmarks førende virksomhed inden for alle former for vandbehandling. Vi arbejder målrettet på at skabe bæredygtige løsninger, der bevarer vand og naturlige ressourcer til gavn for både nutiden og fremtidens generationer.

Kan du forvandle muligheder til projekter?

Du kommer til at arbejde med rådgivning og projektledelse indenfor afløb og klimatilpasning. Du får en meget udadvendt rolle med særligt fokus på at skabe projekter og løsninger i samarbejde med forsyningsselskaberne og kommunerne, som understøtter deres strategier og efterfølgende at føre projekterne ud i livet.

Dine ansvarsområder:

 • Tage initiativ til og forestå møder med kunder
 • Afdække kunders behov og ønsker til nye løsninger – ofte på strategisk niveau
 • Rådgive og sparre om komplekse udfordringer ved afløb og klimatilpasning – hele vejen fra design til avancerede styringer
 • Udarbejde tilbud, der matcher kundens ønsker optimalt
 • Fungere som projektleder fra tilbud til gennemførelse og aflevering af projekterne med tilhørende opfølgning på tid, økonomi og kvalitet
 • Kundeansvarlig for udvalgte nøglekunder og koordinering med andre kundeansvarlige

Rådgiver med projektlederprofil

Du er miljøingeniør eller lignende, har minimum tre års erfaring med rådgivning af kommuner og forsyninger og har derigennem opbygget et netværk i branchen. Dine ansvarsområder har bl.a. inkluderet hydrauliske planlægnings- og modelopgaver samt klimatilpasningsprojekter, og ideelt set har du allerede erfaring som projektleder. Udover din tekniske faglighed har du kommerciel forståelse og gennemslagskraft, og du drives af den værdi, dine projekter skaber for kunderne og miljøet. I den sammenhæng kan du også tænke ud af boksen og matche kundernes behov med Krügers kompetencer og ydelser. Du er proaktiv, positiv og opsøgende af natur, og du trives i en meget udadvendt rolle, hvor du skal skabe det gode samarbejdsklima. Konkret erfaring med salg og direkte kundeansvar vil være en fordel.

Både i din dialog med kunder og kollegaer og i dit skiftlige arbejde med tilbud og projektbeskrivelser, får du brug for dine gode kommunikationsevner. Med direkte relation til vores kunder er det helt naturligt for dig at tage ansvar for at overholde aftaler og deadlines, også hvis det engang imellem kræver en ekstra indsats at komme i mål. Da al kommunikation med kunder foregår på dansk, vil flydende dansk i skrift såvel som tale være et krav.

Din nye afdeling

Vores afdeling består af ca. 50 kompetente samt hjælpsomme kollegaer. Vi rådgiver kommuner og forsyninger bl.a. inden for planlægning, projektering og tilsyn i forbindelse med optimering og klimatilpasning af afløbssystemer. Samtidig har vi et højt fokus på innovation og sælger en bred vifte af grønne teknologier og løsninger, som bidrager til øget bæredygtighed. Hos os bliver du mødt med tillid og stor frihed til at sætte dit personlige præg på løsningerne. Krüger er ganske enkelt en fantastisk arbejdsplads, hvor trivsel, professionalisme og arbejdsglæde går op i en højere enhed.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende stilling med gode faglige udviklingsmuligheder, som du selv kan påvirke
 • Fokus på din trivsel
 • Rare og hjælpsomme kollegaer
 • En stilling i et travlt, velfungerende og uformelt miljø, hvor du også bliver del af en international virksomhed
 • Gode og tidssvarende ansættelsesforhold

Vi ser frem til din ansøgning! 

Del