DSE Karrieremesse i Aalborg

Sats på en international virksomhed med stærke løsninger, og søg dit første job hos Krüger.

Mød os på DSE Job- og karrieremesse

Er du ingeniørstuderende og skal du på DSE Aalborg Job- og karrieremessen til oktober? På vores stand, kan du få en virtuel rundvisning på Køge Vandværk med vores VR-briller, men du kan også møde et stærkt team af medarbejdere, der er klar på en snak om hvad Krüger er for en arbejdsplads. Vi har også et spændende oplæg i ærmet, hvor Produktchef Troels fra STAR Utility Solutions, fortæller om vores software og cloudløsning til online styring af vand- og spildevand. Meld dig til på vores facebookbegivenhed, så du kan blive opdateret på, hvad der ellers sker på vores stand.

Krüger som arabejdsplads

Når du arbejder i Krüger, bliver du en del af en spændende arbejdsplads med ca. 450 danske kolleger og 10.500 internationale kolleger i moderselskabet Veolia Water Technologies.

Vi støtter din karriere

Vi arbejder målrettet med dine karrieremuligheder. For at sikre dig de nødvendige kompetencer tilbyder vi en række efteruddannelser. I dagligdagen tilskynder vi dig til at bidrage med nye ideer og vinkler på opgaverne. Gennem vores mentor-/mentee-ordninger får du del i dine mere erfarne kollegers viden.

Er du nyuddannet, kan du blive tilknyttet det globale program Pangeo, der giver adgang til praktikophold i Veolias internationale datterselskaber.

Vi lægger vægt på, at du trives på din arbejdsplads. Det indebærer blandt andet fleksibel arbejdstid og mulighed for at deltage i en række aktiviteter i tilknytning til Krüger.

Samarbejde og tværfaglighed

Frihed under ansvar er en integreret del af vores virksomhedskultur, og vores arbejdsmiljø er præget af åbenhed og tillid, hvor videndeling og uddelegering af ansvar er en selvfølge. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, hvor vi respekterer og anerkender hinanden, og vores personaleforeninger og sociale aktiviteter, bidrager til at man lærer hinanden at kende på tværs af afdelingerne.

Vil du være en del af Krüger?

Hos os er mulighederne mange! Fælles for vores medarbejdere er, at de brænder for at gøre en forskel.

Vores projekter er meget forskellige; fra energiudnyttelse af slam til radarforudsigelse af ekstremregn i byområder. Derfor har vi brug for forskellige typer medarbejdere med forskellige kompetencer.

Vi har danske kontorer i Søborg, Aarhus og Aalborg, hvor der er plads til flere dygtige kolleger. Måske skal du være den næste.

Del