DSE Karrieremesse i Aalborg

Sats på en international virksomhed med stærke løsninger, og søg dit første job hos Krüger.

Nyuddannet ingeniør eller snart kandidat?

Du kommer til en succesrig virksomhed med aktiviteter inden for drikkevand, spildevand, afløb og slam samt oprensning af forurenet jord. Du bliver en del af et hold, der går målrettet efter at fastholde og udvikle Krügers position som førende udbyder af innovative og bæredygtige løsninger tilpasset vores kunders behov.

Innovation bringer os frem

Krüger er et datterselskab i den franskejede miljøkoncern Veolia, der beskæftiger 250.000 medarbejdere på verdensplan. Vi arbejder som rådgivere, entreprenører og leverandører og samarbejder tæt med vores internationale kolleger.

Innovation er afgørende for vores virksomhed. Krüger har et løbende samarbejde med forsyninger, industrier og universiteter om 12-15 større udviklingsprojekter.

Vi støtter din karriere

Vi arbejder målrettet med dine karrieremuligheder. For at sikre dig de nødvendige kompetencer tilbyder vi en række efteruddannelser. I dagligdagen tilskynder vi dig til at bidrage med nye ideer og vinkler på opgaverne. Gennem vores mentor-/mentee-ordninger får du del i dine mere erfarne kollegers viden.

Er du nyuddannet, kan du blive tilknyttet det globale program Pangeo, der giver adgang til praktikophold i Veolias internationale datterselskaber.

Vi lægger vægt på, at du trives på din arbejdsplads. Det indebærer blandt andet fleksibel arbejdstid og mulighed for at deltage i en række aktiviteter i tilknytning til Krüger.

Er du vores nye kollega?

Vi har danske kontorer i Søborg, Aarhus og Aalborg, hvor der er plads til flere dygtige kolleger. Måske skal du være den næste.

Del