Projekter for forsyninger og kommuner

Nedenfor finder du et udvalg af projekter inden for forskellige forretningsområder. Der er både helt nye projekter og nogle der er afsluttet, men fælles for dem er at de giver et godt indblik i nogle af de opgaver, som vi løser både i Danmark og i mere end 20 andre lande.

Du kan sortere i kategorierne i boksen. 

Vælg en kategori her og tryk ok

1| 2| 3

Møn får nyt vandværk

Vandforsyning

Krüger skal i totalentreprise opføre Møn Nyt Vandværk med en kapacitet på 500.000 m3/år med to parallelle linjer på hver 35 m3/h.

Læs mere

Vandforsyningen i Glostrup blev totalrenoveret

Vandforsyning

Glostrup Vand bad Krüger om hjælp til at totalrenovere Glostrup Hovedvandværk, der skulle udvide kapaciteten fra 40 til 120 m3 pr. time

Vietnam får rent drikkevand

Vandforsyning

Krüger har projekteret og opført et nyt vandværk i nordvietnamesisk byområde som styrker lokalbefolkningens sundhed og sætter gang i beskæftigelsen.

Nyt vandværk i Snekkersten

Vandforsyning

For Forsyning Helsingør A/S bygger Krüger et nyt vandværk, der kommer til at ligge højt og smukt, med udsigt over Snekkersten og Øresund. 

Blødgjort drikkevand i Brøndby

Vandforsyning

På Brøndbyvester Vandværk designede Krüger et pelletanlæg til blødgøring af drikkevand som led i et større renoveringsprojekt for HOFOR.

Vihøj Vandværk - Skives nye vandværk

Vandforsyning

Vandværket er bygget som en levnedsmiddelfabrik med fokus på hygiejne. Det er opført med to behandlingslinjer, så det kan levere vand, selv om filtrene skal skiftes eller en pumpe repareres.

Tinghøj Højdebeholder

Vandforsyning

Vi har været totalrådgiver på renoveringen af Danmarks største beholderanlæg ved Tinghøj. Opgaven er løst i partnering sammen med NCC og HOFOR. 

Tønder får varslinger ved risiko for oversvømmelse

Afløbssystem

Sønderjyske Tønder og Skærbæk, der begge er lavtliggende byer, får nu online-varslinger ved oversvømmelser på terræn. Det sker via Krügers varslingssystem SURFF. 

Renovering af kildepladser for Tønder Forsyning

Vandforsyning

Tønder Vand ønskede, at kildepladsernes indvindingsboringer og råvandsledninger til tre vandværker blev renoveret, så de lever op til nutidens krav til hygiejne, arbejdsmiljø og forsyningssikkerhed.

Udskiftning af filtre på Nordborg Vandværk

Vandforsyning

På Nordborg Vandværk har Krüger, for Sønderborg Forsyning, udskiftet filtrene til moderne Filtraflo™ trykfiltre. Filtrene er udstyret med inspektionsglas, så proces og returskylnings-procedure kan overvåges og optimeres.

1| 2| 3

Del