Projekter for industrien

Nedenfor finder du et udvalg af projekter inden for forskellige forretningsområder. Der er både helt nye projekter og nogle der er afsluttet, men fælles for dem er at de giver et godt indblik i nogle af de opgaver, som vi løser både i Danmark og i mere end 20 andre lande.

Du kan sortere i kategorierne i boksen. 

Vælg en kategori her og tryk ok

1| 2

Aalborg Sygehus sikrer sig mod driftsstop på vandanlæg

Laboratorie

Dobbelt vandanlæg til laboratorieanalyser indebærer markant forbedring af driftsikkerheden på Klinisk Biokemisk Afdeling ved Aalborg Sygehus.

Rengøring af vandanlæg understøtter kvalitetssikring

Rensning og afsyring

Krüger Aquacare rengør vandanlæg på afdeling for udvikling af blødermedicin, efter at anlægget er ombygget som følge af amerikanske myndighedskrav.

Forurenet grundvand renses med damp

Forureningsoprensning

Krüger bruger dampinjektion til at rense grundvandsmagasin i Schweiz.

Termisk oprensning sælger industrigrund

Forureningsoprensning

Industrigrund i Holland får ny værdi, når Krüger fjerner klorerede opløsningsmidler efter ophørt produktion.

Lokalkendskab betaler sig

Kemi

Tæt samarbejde med Krüger Aquacare bidrog til, at Air Liquides nye produktion af nitrogen modtog myndighedernes højeste anerkendelse for miljøindsats.

Renseanlæg fik brug for mere kapacitet

Fødevarer

Hurtig indsats skaffede Arla Foods renseanlæg i Nr. Vium nødvendig ekstra kapacitet og gav tid til at finde en langsigtet løsning.

Stockholmsk granit ø slipper af med forurening

Forureningsoprensning

På den eksklusivt placerede ø Kvarnholmen få minutters kørsel fra Stockholms centrum er Krüger i gang med at fjerne forurening i klippesprækker. 

Nordjysk fiskevirksomhed får bedre styr på spildevandet

Online styring

Med STAR Utility Solutions onlinestyring opnår Sæby Fiskeindustri større driftssikkerhed og en stor besparelse på elregningen.

Lægemidler ud af spildevandet

Hospital

I projektet testedes renseteknologier til fjernelse af læge­middelrester og sygdomsfremkaldende ­mikroorganismer i spildevand.

Store perspektiver for bæredygtigt fiskeopdræt på land

Akvakultur

Landbaserede fiskeanlæg er i rivende fremgang. Det skyldes, at de er nemmere at styre, de er blevet væsentlige billigere end tidligere, og så giver de øget miljøsikkerhed i forhold til fiskeopdræt i havet. Havbaserede fiskeanlæg oplever stigende modstand på grund af den miljømæssige påvirkning.

1| 2

Del