Green Week

Fordi én dag med fokus på bæredygtighed ikke er nok!

Mange danskere har taget Black Friday til sig. Det betyder, at vi den ene dag om året køber en mængde ting, der udleder en stor mængde CO2 - og som vi måske ikke har brug for? Som miljøorganisation vil vi gerne tilbyde et bæredygtigt alternativ. Derfor lancerer vi Green Week hele uge 47 - for én dag er ikke nok for miljøet. 
 

Green Friday bliver til Green Week

Sidste år lancerede vi Green Friday i stedet for Black Friday for at vise et grønt alternativ. I år går vi skridtet videre og tilbyder en hel uge med fokus på grønne løsninger, teknologier og tilbud. Da vi i juni måned i år tilmed blev certificeret i Verdensmålene af Bureau Veritas synes vi, at vi har en yderligere forpligtelse til at gøre en indsats til fordel for bæredygtigheden. For den skal jo også komme vores kunder og resten af samfundet til gode.
 

Sådan kan du være med - hvert bidrag tæller

Hvis vi for alvor skal gøre en forskel for den bæredygtige omstilling, skal vi alle gøre noget anderledes. Og i vandsektoren har vi rigtig gode muligheder for at gøre en forskel, både som privatpersoner og som erhverv. 

I løbet af Green Week vil vi selv slå et slag for bæredygtigheden. Bl.a. serverer vi grøn mad, indsamler elektronik og briller så andre kan få glæde af dem, ligesom vi opretter online loppemarkeder, hvor vores medarbejdere kan sælge ting i stedet for bare at smide dem ud og måske få en kalendergave i hus. Alt sammen understøtter det et reduceret ressourceforbrug. 

Hvis man nu ikke lige arbejder i Krüger (endnu!), har vi sammensat en stribe gode tilbud på løsninger, der bidrager til Verdensmålene og en grønnere vandsektor. Dem kan du få fingre i her: 

Grønne tilbud der kun gælder d. 26/11 

Få en gratis forundersøgelse på Re.CaP - et alternativ til blødgøring

Bestil Re.CaP på Green Friday og få en gratis forundersøgelse

Re.CaP reducerer kalkudfældning på vandværker, i ledningsnet og installationer med op til 90% - uden at der kræves investering i et fuldt blødgøringsanlæg. Re.CaP kan derfor være et godt alternativ til vandværker, som ikke ønsker eller ikke har mulighed for at udvide deres nuværende vandbehandling med et pladskrævende og dyrere blødgøringsanlæg.

Hvad indgår i tilbuddet?

Forundersøgelsen indeholder indledende rådgivning, beregning af potentialet for Re.Cap (hvor meget kalkudfældning kan spares), indledende vurdering af mulighed for placering af gasdepot samt indledende vurdering af driftsøkonomi.

Læs mere om Re.CaP

Sådan får du fat i tilbuddet: 
Kontakt Carsten Zinn Lundberg 
Tlf. 6039 0737
Email: [email protected] 

Få 10% rabat på risikovurdering ift. Legionella

Få 10% rabat på en risikovurdering, når du bestiller på Green Friday 

En risikovurdering fra Krüger Aquacare er en komplet gennemgang af varmecentralen. Den giver overblik over, hvor i anlægget der kan være risiko for bakterievækst af legionella, der i værste fald forårsager den dødbringende legionærsyge. Erfaringen viser, at omkring hvert tiende varmtvandsanlæg er inficeret med større mængder af legionella-bakterien.

Hvad indgår i tilbuddet?

Vi gennemgår varmecentralen/kælderen. Her tjekker vi temperaturer, sjældent anvendte tappesteder, døde ender, overflødige rørledninger samt screener varmtvandsfordelingen. Deruodver tager vi vandprøver (minimum 2 stk.) hhv. ved beholderen eller første tappested efter denne, samt på det/de fjerneste tappesteder ift. beholderen. Prøven analyseres efter gældende forskrifter for bestemmelse af mængden af Legionella angivet i cfu/L samt serotype bestemmelse. Til sidst giver vi dig sparring på resultatet ift. de anbefalede grænseværdier og opbygning af systemet.

Det betyder, at den ansvarlige for anlægget står med sikkerhed for, at alt er i orden. Ved at følge de anbefalede procedurer kan man tilmed sikre, at der er dokumentation for det.
 

Læs mere om hvordan du kan forebygge legionella

Sådan får du fat i tilbuddet: 
Kontakt Diana Torkelund d. 26/11
Tlf. 6037 0730
Email: [email protected]

Spar 35.000 kr. på databaseværktøjet FLORA

Vi dumper prisen på databaseværktøjet FLORA fra 40.000 kr til 5.000 kr. 

FLORA er bindeleddet mellem din DANDAS-database og afløbsmodel. Ved opstilling af en afløbsmodel sikrer FLORA, at der er entydighed mellem DANDAS-databasen og modellen. Samtidig har FLORA den fordel, at programmet holder styr på forskellige modelversioner og scenarier.

Hvad indgår i tilbuddet?

Tilbuddet giver adgang til 1 licens i 1 år og træning i programmet for 5.000 kr.* Det har en værdi af 40.000 kr. 

* efterfølgende år 25.000 kr. pr. år i licensomkostninger. 

Læs mere om anvendelse og fordele ved FLORA

Sådan får du fat i tilbuddet: 
Kontakt Nikolaj Mølbye d. 26/11
Tlf: 5213 0406
Email: [email protected] 

20% rabat på "Bedre brug af data" - en vej til mere stabil og effektiv drift af renseanlæg

Få mere ud af data i forsyningen med  en dataanalyse indeholdende kundemøder og idékatalog til 40.000 kr.

Med bedre brug af data går vi sammen med kunden om bord i en problemstilling på renseanlægget. Vi tager afsæt i kundens data, som vi kombinerer med vores viden og analyserer en specifik problemstilling. Resultatet er et idé-katalog over konkrete indsatser for forsyningen.

Hvad indgår i tilbuddet? 

  • Fysisk opstartsmøde med kunden: Sætte fokus på den udfordring/problemstilling, der skal arbejdes videre med. Det kunne f.eks. være Drift og styring af beluftning.
  • Dataudveksling: Vi modtager aftalt data fra kunden. Vi udfører dataanalyse.
  • Observationer og konklusioner gennemgås på et digitalt møde med kunden og afstemmes med kundens erfaringer.
  • Idékatalog udarbejdes og præsenteres på et fysisk møde. Vi diskuterer, hvad der kan ske fremadrettet.

Pris 40.000 DKK  - du sparer 20%  på hele pakken

Sådan får du fat i tilbuddet: 
Kontakt Erik Jørgen 26/11
Tlf. 27600 394
Email: [email protected]

Spar op til 17.000 kr på en klima- og ressourcestrategi

Vi giver 10% rabat på en kvik klima- og ressourcestrategi, som normalt koster 170.000 kr.

Kom godt i gang med at få gjort jeres strategi mere operationel. Få kortlagt jeres muligheder, og hvad der giver mest værdi ift. jeres mål.

På bare 2 måneder kan vi hjælpe jer med at få et overblik over jeres muligheder og tage de første vigtige skridt. 

Fordele:

  • Proaktiv forsyning
  • I bliver klima- og energineutrale
  • Bidrager til FN verdensmål
  • Gearet til fremtidige krav til f.eks overløb og miljøfremmedes stoffer
  • Håndtering af slam og andre ressourcer
  • Muligheder for symbiose og genvinding

Hvad indgår i tilbuddet?

I får 10% rabat på en kvik klima- og ressourcestrategi. Normalpris 170.000 kr. 
Det tager blot 2 måneder. Tilbuddet skal indløses i 2021. 

Sådan får du fat i tilbuddet: 
Kontakt Mette Brynjolf d. 26/11
Tlf: 39 57 2009
Email: [email protected]

Gratis webinar - Fjernelse af PFAS i vand og jord

Sær-webinar om PFAS i såvel drikkevand, spildevand som jord d. 29/11 kl. 13

Medierne skriver rigtig meget om PFAS. Mens disse historier har fokus på problemerne, sætter vi fokus på løsningerne. 

Vi arbejder nemlig med grønne teknologier til at oprense PFAS forurening og til at afbøde påvirkningen af drikkevand og vandmiljø og at sikre, at forureningen ikke vender tilbage. Det bidrager til flere af FN's Verdensmål fx mål 3 om sundhed & trivsel og mål 6 om rent vand. 

Dette indgår i tilbuddet: 

En gratis plads på vores webinar. 

Sådan får du fat i tilbuddet:

Du sikrer dig en plads her (hvor du også kan læse mere om webinaret)

 

Konkurrence - hvilket verdensmål brænder du for?

Som sagt kan vi alle gøre lidt, men hvad er vigtigst for dig? Det kan du få svar på lige her ved at prøve vores Verdensmålsquiz. Vi lover, det bliver både grønt, anderledes og underholdende. Og så får du gode råd til, hvordan du kan reducere vand, energi, CO2 og madspild i din egen hverdag, så du bidrager endnu mere til Verdensmålene. 

Du kan vinde en Verdensmåls workshops, der kan hjælpe med til at få din kommune eller forsyning til at arbejde mere med verdensmålene.

 

 

Det stopper naturligvis ikke her...

Vores indsats fortsætter naturligvis resten af året. Og vi glæder os til at vores certificering kommer vores kunder og miljø endnu mere til gode. 

Kontakt
HR- og Kommunikationsdirektør
M: 2171 3872
E: [email protected]
FN's Verdensmål
I 2018 blev vi udvalgt af Dansk Industri til at deltage i det ambitiøse projekt “FN's Verdensmål - Fra Filantropi til Forretning”. For os var det oplagt at gå med i dette projekt, da bæredygtighed er forankret i vores forretningsgrundlag. Vi tror på, at bæredygtig vækst kan gå hånd i hånd med tiltag, der gør jorden til et bedre sted at leve.
Verdensmål
I juni blev vi auditeret af Bureau Veritas i Verdensmålene og blev certificeret! Det er en blåstempling af vores målrettede arbejde med bæredygtighed, ligesom det skærper vores indsats i forhold til miljø og bæredygtighed. Det kommer både kunder og miljøet til gode.