Techno Business Units

  • ANOXKALDNES
  • AQUAFLOW
  • BIOSOLIDS
  • BIOTHANE
  • EVALED
  • HYDROTECH
  • IDRAFLOT
  • IDRASCREEN
  • PMT

Krüger Stafetten 2020 er aflyst

Krüger Stafetten er byens vådeste fest, som normalt bliver afholdt hvert år rundt om Christiansborg. I år er arrangementet desværre aflyst på grund af Corona, da det ikke er muligt at samles flere tusinde mennesker til denne populære event. Næste gang vi markerer, at vandet i Københavns Havn er så rent, at kan svømme i det, bliver lørdag d. 28. august 2021.

Følg med på vores Facebook side, hvor vi opdaterer om arrangementet.
 

 

Sådan foregår Krüger Stafetten

Krüger Stafetten er for firmahold, familiehold, klubhold mv., og et hold består af fire svømmere, der hver skal svømme ca. 500 meter. Stafetten er en sjov og sikker oplevelse for alle over 15 år, og livredderne fra TRYG Fonden står klar til at hjælpe på hele ruten.

 

En unik mulighed

Muligheden for at bade i Københavns Havn er helt unik, og ses som et forbillede for mange andre storbyer i verden. 

I Krüger arbejder vi med bæredygtige løsninger til vandbehandling; og sørger altså både for rent drikkevand og at lave miljøbeskyttelse.

– For os er det fantastisk at være være hovedsponsor og en del af Krüger Stafetten og Trygfonden Christiansborg Rundt. Det giver masser af mening i forhold til vores daglige arbejde med miljø og vandbehandling. Det er også en event som står i fællesskabets tegn, udtaler Anne Abraham, Kommunikationsdirektør i Krüger.

Krüger har støttet svømmestafetten de sidste 8 år, da det samler folk omkring en unik oplevelse, som ikke ses i andre storbyer. Sammen med familie, venner, kollegaer og andre vandglade deltagere kan man opleve den hyggelige atmosfære på pladsen foran Den Sorte Diamant. Måske får man oven i købet lejlighed til at prøve sig selv af og finde en ny glæde ved vand.

– Der er noget særligt ved at opleve den fantastiske stemning, der er både blandt svømmere og ikke mindst hos alle de mange tilskuere der langs kanalerne hepper på svømmerne, afslutter Anne Abraham.

Kontakt
HR- og Kommunikationsdirektør
M: 2171 3872
E: [email protected]

OBS OBS OBS

Krüger Stafetten er desværre aflyst i 2020 på grund af Corona-situationen. 

Vi vender stærkt tilbage 28. august 2021!