Vil du være vores Valentine i Spildevand?

Vi hedder Vibeke og Sanne, og er afdelingschefer for Krügers Spildevandsafdelinger i henholdsvis Aarhus/Aalborg og Søborg. Til sammen har vi +50 års erfaring og en procestank af viden, vi længes efter at dele med nogen.

Spildevand og slam er fyldt med ressourcer og er et meget mere spændende bekendtskab, end navnet antyder. Vores mål er at skabe innovative, cirkulære løsninger til gavn for klima, miljø og biodiversitet. Vi både renser og genanvender spildevand, så vi beskytter vores fælles ressourcer nu og for fremtidige generationer.
Kan du se dig selv i det match? Så læs videre!

 

Hvis du var i et forhold med os...

… ville du stå først i rækken til den nyeste viden inden for spildevandsrensning, da vi implementerer bæredygtige teknologier og banebrydende tekniske løsninger. Derfor må du affinde dig med, at vi engang imellem også dater forskningsprojekter, der fx kunne gå ud på at fjerne medicinrester fra det rensede spildevand på hospitaler. 

Du ville også have dybe tværgående samtaler i forhold til vores store projektportefølje på vores fælles matrikel, ligesom du kunne gå lange verbale ture med kunder i forsyning og industri.

Det er ikke fordi, vi har en date i hver en havn, men vi har mange dygtige kollegaer over hele verden, som vi samarbejder med. 


Vores bedste kvaliteter

Vi kan tilbyde dig en stabil relation, hvor de fleste har en teknisk baggrund, der vil udvikle dig. Vi kan nemlig prale af at have Danmarks bedste kompetencemiljø inden for spildevandsbehandling og ressourcegenvinding.

Som partner kan vi godt lide forhold, der er baseret på tillid, hvor vi respekterer og anerkender hinanden. Vi tror på at inddrage hinanden i beslutningerne, så vi får det optimale ud af vores match.


Er vi et match?

Vores Valentine skal være vild med vand og tænde på at være med til at udvikle fremtidens renseanlæg. Vi leder efter typen, som drømmer om, hvordan man optimerer et eksisterende anlæg eller udvikler et helt nyt.

Du vil være vores drømmepartner, hvis du samtidig brænder for at være med til at føre FN’s Verdensmål ud i livet. Det er nemlig et krav fra vores side, at alle projekter bidrager aktivt til verdensmålene. 

Vi forestiller os, at du er ny på markedet, eller har 5-10 års erfaring fra andre forhold. 

Vores fortrin er en altoverskyggende passion for spildevand og en trang til at udfordre hinandens ideer og ikke mindst blive inspireret og udfordret af dine.  
 

Kan du se dig selv i dette?

Så tag første skridt mod et forhåbentligt langvarigt forhold og send en mail ved at klikke på Valentine's knappen nedenfor. Skriv lidt om dig selv og dine ønsker til vores faglige relation.

Hvis du allerede er klar til at indgå i et forhold, så tag et kig på dine muligheder nedenfor. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Jeg er fyr og flamme og klar til at indgå i et meningsfuldt forhold som: 

Projektchef til rådgivning

Maskinmester/Maskiningeniør

Muligt match
Hvis du var i et forhold med os, ville du bidrage til, at danske forsyninger fik styr på overløb via styring og bruge intense øjeblikke på klimatilpasning.
Muligt match
Hvis du var i et forhold med os, ville du være med til at bekæmpe forekomsten af pesticider og miljøfremmede stoffer i vores grundvand.
Muligt match
Hvis du var i et forhold med os, ville du stå i spidsen for et bredt team af fagfolk, som med din kombination af drive og overblik får alle detaljer på plads.