Vil du være vores Valentine i Design & Build?

Jeg hedder Anders og har snart 25 års erfaring som afdelingschef for Krügers Design & Build afdeling. Jeg har travlt, og søger en partner, der elsker at holde styr på de store linjer og alle detaljerne.

Min store passion ligger i at levere komplette løsninger, der sikrer rent og godt drikkevand eller leverer en effektiv behandling af spildevand. Vi brænder for at være de bedste til at forsyne verden med bæredygtige løsninger, der fremmer optimal udnyttelse af ressourcer og skaber et fremtidssikret samfund.
Kan du se dig selv i det match? Så læs videre!

 

Hvis du var i et forhold med os...

… ville du stå i spidsen for et bredt team af fagfolk, som med din kombination af drive og overblik får alle detaljer på plads og får det komplekse til at synes let. Du er klar til en spændende rejse, som kan føre dig vidt omkring – både geografisk og indenfor alle afkroge af vandrelaterede projekter.


Du vil holde styr på husholdningsbudgettet og vogte nidkært over budgetkontoen samt sørge for at der lægges til side til uforudsete udgifter eller en ekstra ferierejse. Vi elsker nemlig at tage ud under fremmede himmelstrøg og studere andre former for vandkvaliteter og få det bedste ud af hver en situation.


Du prutter gerne om prisen og sikrer også, at vi får det, vi betaler for, samtidig med at alle får en god oplevelser med hjem. 


Vores bedste kvaliteter

Hos os får du vide muligheder og et stort råderum med masser af ansvar. Det sker i en naturlig sparring med stærke og dygtige kollegaer, hvor der også er styr på rammer og aftaleforhold. Du kan se frem til lange, resultatskabende samtaler med offentlige og private kunder i både Danmark og udlandet.
 
Som partner kan vi godt lide langvarige forhold, der er baseret på tillid. Klare forventninger og evnen til at nå i mål er vigtige egenskaber for os, for vi elsker at levere varen. 


Er vi et match?

Vores udkårne skal være vild med alle former for vand og tænde på at være med til at implementere innovative løsninger til gavn for mennesker, miljø og samfund.


Vi forestiller os, at du har været i et par andre langvarige forhold, så du har samlet erfaring og ved, hvad du ønsker i en relation.


Vores fortrin er en altoverskyggende passion for vand og et stærkt fokus på at tjene penge. 


Kan du se dig selv i dette? Så tag første skridt og klik på Valentine's knappen nedenfor.
 

 

Jeg vil gerne se mig lidt om, inden jeg comitter mig til dette.

Vis mig andre åbne relationer, jeg kan indgå i

Muligt match
I et forhold med os ville du stå først i række til den nyeste viden inden for spildevandsrensning, da vi implementerer banebrydende tekniske løsninger.
Muligt match
Hvis du var i et forhold med os, ville du bidrage til, at danske forsyninger fik styr på overløb via styring og bruge intense øjeblikke på klimatilpasning.
Muligt match
Hvis du var i et forhold med os, ville du være med til at bekæmpe forekomsten af pesticider og miljøfremmede stoffer i vores grundvand.