Vil du være vores Valentine i Vand?

Jeg hedder Ebbe, er 54 år gammel, og er afdelingschef for Krügers Drikkevandsafdeling.

Min store passion er Danmarks rene og sunde drikkevand. Jeg og mine kollegaer arbejder derfor med det overordnede formål at bidrage til FN’s Verdensmål 6: At sikre adgangen til rent drikkevand. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde intelligente og bæredygtige løsninger, der fremmer effektiv brug af vand og bidrager til et mere bæredygtigt samfund.
Kan du se dig selv i det match? Så læs videre!

 

Hvis du var i et forhold med os...

… ville det ikke være lige nu og her, for vi har flere relationer, vi er meget glade for. Men i en ikke så sen fremtid kunne du være med til at bekæmpe forekomsten af pesticider og miljøfremmede stoffer i vores grundvand. Du kunne tage med på en spændende rejse, hvor vi sammen udvikler nye bæredygtige teknologier til rensning af grundvandet. 

Du ville også få mulighed for at flette fingre med et af tidens hotte emner. Vi kan nemlig blive helt bløde i knæene ved tanken om at udvikle løsninger til blødgøring af drikkevand. Hvis du er til et online forhold, er det helt perfekt, da vi har et godt øje til digitale løsninger, der skaber større effektivitet.

En gang imellem må du finde dig i, at vi også ser borgmestre, når vi tager første spadestik til nye vandværker, hvor vi fx har leveret SRO-anlægget og procesanlægget.

 

Vores bedste kvaliteter

Hos os får du en gedigen faglig udvikling sammen med nogle af landets dygtigste mennesker, når det kommer til drikkevand. Du kan også se frem til lange, meningsfulde samtaler med kunder i den danske vandforsyning, når du rådgiver dem om den bedste løsning. 

Som partner kan vi godt lide langvarige forhold, der er baseret på tillid og godt humør. Åben kommunikation er vigtige egenskaber for os, ikke mindst når vi åbner forholdet op og involverer kunder. 


Er vi et match?

Vores udkårne skal være vild med alle former for drikkevand og tænde på at være med til at udvikle innovative løsninger til dansk vandforsyning. 

Vi forestiller os, at du har været i et par andre langvarige forhold, så du har samlet en solid drikkevandserfaring og ved, hvad du ønsker i en relation. 

Vores fortrin er en altoverskyggende passion for vand og en tendens til at bryde ud i musik og sang, som vi gerne underholder med til julefrokosten.

Kan du se dig selv i dette? Så tag første skridt og klik på Valentine's knappen nedenfor. Den sender dig til vores matchmaking bureau kaldet “uopfordrede ansøgninger”. Vi er nemlig ikke helt parat til at indgå i et fast forhold lige nu, men vi vil utroligt gerne have lov til at kontakte dig, når vi er klar til at tage en kop kaffe. 
 

 

Jeg vil gerne se mig lidt om, inden jeg comitter mig til dette.

Vis mig andre åbne relationer, jeg kan indgå i

Muligt match
Hvis du var i et forhold med os, ville du bidrage til, at danske forsyninger fik styr på overløb via styring og bruge intense øjeblikke på klimatilpasning.
Muligt match
I et forhold med os ville du stå først i række til den nyeste viden inden for spildevandsrensning, da vi implementerer banebrydende tekniske løsninger.
Muligt match
Hvis du var i et forhold med os, ville du stå i spidsen for et bredt team af fagfolk, som med din kombination af drive og overblik får alle detaljer på plads.