Vil du være vores Valentine?

Det kan være svært at finde den helt rigtige - også når det kommer til jobbet. Derfor har vi flettet fingre med en utraditionel matchmaking indsats i forbindelse med Valentine’s Day, der som bekendt falder d. 14. februar hvert år. 

 

Tag os for miljøets skyld

Vi synes egentlig, at vi har så meget at byde på som firma, men vi mangler nogen at dele det med. Fx er vi den førende virksomhed inden for vandbehandling, og så har vi mere end et godt øje til bæredygtighed. Faktisk har vi så tæt et forhold til FN’s Verdensmål, at vi har bygget hele vores forretning op omkring dem, ligesom de er pejlemærker i alle vores projekter. 

 

Tag os for løsningerne

Vi tror på, at vi som partner kan gøre en forskel, når det kommer til både drikkevand, spildevand, regnvand og anlæg. Hver dag går vi på arbejde for at rådgive, være entreprenør, levere udstyr, løsninger og services inden for hele vandets cyklus. 

Vi udvikler også egne teknologier, som private og offentlige aktører efterspørger i både Danmark og udlandet. Vores teknologier er med til at forbedre miljøet, sikre forsyning af rent vand og effektiv rensning af spildevand. Vi leverer også komplette løsninger, der sikrer det rene drikkevand eller den effektive behandling af spildevand, hvor vi udnytter ressourcerne optimalt.
 

                                                                    Hvad brænder du for? 
 

Tag os fordi det er et godt sted at være

I anledning af Valentine’s Day får du nu en helt unik mulighed for at matche dine interesser og kompetencer med vores. Vi er nemlig klar til at åbne forholdet op og invitere flere med ind i en god og stabil relation. Mange af vores matches har nemlig en anciennitet på 12 år, hvilket vi tager som et udtryk for, at vi tilbyder et forhold baseret på respekt for hinandens forskelle, og hvor vi bygger hinanden op. 

 

Hvem er din Valentine?

Hvis du synes, dette lyder som noget, du kan se dig selv i, så kan du stadig teste, hvem din hemmelige Valentine er. Måske flirter du med afløbstanker eller har en hemmeligt crush på spildevand? Det kan også være drikkevand er lige din kop te?


                                                      Prøv vores quiz og se, hvem du matcher med
 

Kontakt
HR- og Kommunikationsdirektør
M: 2171 3872
E: [email protected]
Ledige stillinger
Vi er lige nu åbne overfor nye, langvarige forhold, så hvis du ligesom os er vild med vandbehandling, kunne vi måske være et match.
Se dine muligheder her eller swipe videre i vores nye Valentine's univers.
Ny fremtid?
Hver dag arbejder vi for at bevare og genvinde vores vigtigste ressource, vand. Vil du være en del af holdet? Se vores ledige stillinger her.