Vandforsyning

Forsyningerne spiller en stor rolle, når de globale klimamål skal føres ud i livet. Med intelligente, bæredygtige og effektive vandløsninger kan vi sammen fremme effektiv brug af vand og bidrage til et mere bæredygtigt samfund globalt.

Nyheder om vandforsyning

Ny markedschef i Vandafdelingen

Fra den 1. november bliver Christian Balder ansvarlig for forretningsudvikling og salg i Krügers Vandafdeling. Han skal sikre, at kunderne på de danske forsyninger og private vandværker får optimal udnyttelse af Krügers fagspecialister og tekniske viden samt vores mange løsninger.

Christian kommer senest fra NIRAS og har mange års kendskab til vandbranchen i Danmark.

Har du spørgsmål til Christian Balder, så kontakt ham ctb@kruger.dk eller tlf. 3957 2037.

Vihøj Vandværk - nyt vandværk i Skive

Krüger har været totalentreprenør på vandværket. Det er bygget som en levnedsmiddelfabrik med to behandlingslinjer, så det også kan levere vand, selv om filtrene skal skiftes eller en pumpe repareres. 

Renovering af Danmarks største beholderanlæg

Krüger har været totalrådgiver på renoveringen af et af Danmarks største beholderanlæg til drikkevand, Tinghøj Højdebeholder. Læs her om projektet, renoveringen og den færdige løsning her.

Udskiftning af filtre på Nordborg Vandværk

På Nordborg Vandværk har Krüger for Sønderborg Forsyning udskiftet filtrene til moderne Filtraflo™ trykfiltre. Filtrene er udstyret med inspektionsglas, så proces og returskylnings-procedure kan overvåges og optimeres.

Ny teknologi til dataopsamling i skyen - V-CloudIO

V-CloudIO kan indsamle data, beregne og styre samt sende data videre til en central database via GPS. V-CloudIO kan tilsluttes målerbrønde, storforbrugere, trykforøgerstationer, boringer, styringer og afløbssystemer.

Innovative biofiltre til vandværker

BIO2BOOST v2 er et udviklingsprojekt, som til drikkevandsfiltre skal udvikle naturlige biologiske starterkulturer, der kan sikre en stabil, effektiv, hurtig og repetérbar opstart af omsætningen af ammonium, nitrit og mangan i nye biofiltre på vandværker. 

Projektet får støtte fra VUDP og har foruden Krüger følgende partnere: KLAR Forsyning, GEUS og HOFOR

Del