Ansøgningsproces

Overvejer du at søge job hos os? I det følgende forklarer vi vores overordnede rekrutteringsproces, så du ved, hvad du kan forvente. Vi behandler selvfølgelig altid din ansøgning fortroligt.

Fra interesse fra ansættelse

I Krüger slår vi alle vores ledige stillinger op og gør os umage for kort, men præcist at beskrive virksomheden, dit kommende team, arbejdsopgaverne og vores forventninger til dig. 

Vi fjerner aldrig vores jobopslag, før den angivne ansøgningsfrist, men afholder derimod tit samtaler løbende. Derfor opfordrer vi alle interesserede til ikke at vente for længe med at søge vores ledige stillinger.   

Afhængigt af stillingstypen afholder vi sædvanligvis 2 samtaler. 

1.samtale
Når vi har gennemlæst og vurderet ansøgningerne, inviterer vi en håndfuld kandidater til 1. ansættelsessamtale. Det vil være en faglig samtale med lederen af afdelingen og evt. en kommende kollega, hvor vi beskriver og drøfter diverse emner omkring Krüger, arbejdsopgaverne, teamet, din baggrund, motivation, ønsker og forventninger. Der vil selvfølgelig også være tid til spørgsmål.

2. samtale 
Efterfølgende udvælger vi sædvanligvis 2-3 kandidater, der modtager en invitation til online personligheds- og færdighedstest. Testenes resultater danner et udgangspunkt for 2. ansættelsessamtale, hvor lederen og rekrutteringspartner fra HR deltager. Til denne samtale vil vi fokusere på dine ønsker, præferencer og behov på en arbejdsplads.  

Vi ønsker sammen med dig at skabe bedst mulig forventningsafstemning og dermed match, så vi sammen kan få størst mulig glæde af en forhåbentlig lang og givende arbejdsrelation. 

Undervejs behandler vi naturligvis alle testresultater fortroligt, ligesom vi selvfølgelig besvarer de spørgsmål, der kan dukke op, når man er kommet hjem. 

En ny kollega kommer til 
Når vi har fundet vores kommende kollega, tilbyder vi kandidaten stillingen og bliver enige om ansættelsesvilkår. Derefter giver vi de resterende kandidater besked om, at stillingen er blevet besat til anden side. 

Vi bestræber os på, at de kandidater vi har mødt og talt med, ikke kun får et afslag, men også en konstruktiv tilbagemelding på deres ansøgningsforløb. Vi ønsker at give alle kandidater, der har vist interesse i Krüger, en god oplevelse med vores rekrutteringsproces uanset udfaldet. 

Dine rettigheder

Efter lovgivningen i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven har du en række rettigheder i henhold til forordningens artikel 15 – 21. Det handler blandt andet om din ret til at få slettet dine data. Læs mere her.