Service på afløbstekniske anlæg

Krüger udfører service på tekniske anlæg, så I ikke behøver at afsætte mandskab til opgaven. Vi har mange års erfaring med drift og service, og vi kan derfor sikre, at jeres afløbssystemer fungerer optimalt og på en energi- og miljømæssig forsvarlig måde. 

 

Undgå driftsforstyrrelser med en serviceaftale

Vi udfører service på blandt andet afløbsudstyr, pumpestationer og bygværker på ledningssystemer. Ved at indgå en serviceaftale med os er I sikre på, at jeres tekniske anlæg løbende bliver vedligeholdt, så I undgår unødige driftsstop. Vi udfører service efter aftalte intervaller og tilpasser serviceaftalerne til præcis jeres behov. 

Vores medarbejdere er veluddannede og ajourført med de nyeste retningslinjer, og vi har naturligvis styr på sikkerheden, når vi udfører service. Vi udfylder også en APV, før vi går i gang. Vi lægger vægt på stærke relationer og et solidt partnerskab, og derfor får I altid service til aftalt tid, ligesom vi følger hurtigt op, hvis der er noget, der skal justeres. Vores servicemedarbejdere er dygtige og omhyggelige og vejleder gerne og giver råd i forbindelse med service, reparationer eller udskiftninger.

Kontakt
Sjælland og øerne:
Brian Olsen
Mobil: 27 60 03 60
E-mail: [email protected]

Jylland:
Christian Thyregod Enevold
Mobil: 60 23 85 79
E-mail: [email protected]

Martin Nygaard Lavrsen
Mobil: 42 12 08 76
E-mail: [email protected]