Teknologier og Service

Standardløsning Evaled

Både private og offentlige aktører over hele verden efterspørger nye teknologier til at forbedre miljøet, sikre forsyning af rent vand og effektiv rensning af spildevand. Vi tilbyder mange af de førende teknologier, ligesom vi løbende udvikler nye teknologier og services. 

 

Nye teknologier og udviklingsprojekter

Vi har i mange år gennemført et selvstændigt udviklingsprogram, hvis resultater er omsat i banebrydende teknologier til gavn for vand- og spildevandshåndtering over hele kloden. Vi indgår tætte partnerskaber med danske forsyninger, industrier og universiteter for at udvikle nye produkter. Alle bidrager ud fra deres specifikke forudsætninger og tilfører dermed projekterne de nødvendige praktiske, teoretiske og kommercielle kompetencer. På den måde når vi i mål og kommer hurtigt og løbende frem til ny teknologi, som løser konkrete udfordringer og skaber reel værdi for vores kunder.

Udover de teknologier, vi selv udvikler, tilbyder vi også en stribe bæredygtige teknologier gennem vores moderselskab Veolia, som giver os adgang  til en stor portefølje af teknologier og den nyeste specialistviden.

Krüger A/S
Gladsaxevej 363
2860 Søborg
Tlf. 39 69 02 22