Fødevarer og bryggerier

Vi tilbyder markedets mest omfattende pakke af vandbehandlingsanlæg og løsninger til hele fødevareproduktionens faser. Vi sikrer jer fuld kontrol over vandkvaliteten i alle dele af jeres produktion og hjælper samtidig med at finde besparelser til gavn for økonomi og miljø.

Vandbehandling i alle produktionens faser 

Som verdens førende ekspert inden for vandrensning har vi værdifuld viden, om fødevareproducenternes særlige krav til vandets kvalitet og hygiejne. Vores anlæg kan bruges til vandforsyning, rensning af procesvand, forbehandling og rensning af spildevand. Vi tilbyder alle de førende teknologier og processer på markedet – fra standardanlæg til unikke løsninger, designet til jer som fødevareproducent. Desuden kan vi levere diverse forbrugsvarer som pumper, ventiler, kemikalier, mv. Servicekontrakter mindsker risikoen for driftstop og sikrer at anlægget altid kører optimalt.

Vi optimerer vandforbruget

Vi rådgiver også om, hvordan I kan optimere de vandforbrugende processer. I forhold til andre brancher bruger fødevareproducenter meget vand og har tilsvarende store mængder spildevand. Det giver høje udgifter til vandbehandling. Vores eksperter hjælper jer med at optimere vandløsningerne og sikrer, at I overholder udlederkravene og undgår at betale særbidrag.

Sikkerhed i driften

Jeres virksomhed opnår optimal sikker drift og bæredygtig vand­behandling med vores løsninger, der overholder de omfattende krav til sundhed, hygiejne og miljø. 

Genanvendelse af vand giver store besparelser

Vand kan anvendes mere end én gang. Inden vandet bliver til spildevand, kan det renses og genanvendes, så din virksomhed opnår besparelser på vandforbrug, energi, aflednings­afgifter og særbidrag på spildevand.

Læs mere her

Miljøkrav

Vi hjælper jer med at overholde relevante love og regler inden for vandbehandling og minimerer risikoen for bøder og miljøpåbud.

Desuden kan I styrke virksomhedens grønne image ved at være på forkant med energi- og miljøkrav.

Læs mere her

Ekstra services

Serviceaftale 

Vi tilbyder serviceaftaler, der er udformet til jeres behov. De kan fx indeholde almindelig service, rådgivning og vagtordning.
 

Nødanlæg og udlejning af vandanlæg

Vi tilbyder nødanlæg og udlejning af vandanlæg ved nedbrud på anlæg, opstart og indkøring af nyt anlæg, vedligeholdelse og ændret produktion. Det betyder, at I altid er sikret den rette forsyning af rent vand.

Kontakt
Spildevand, Industri
M: 2023 3499
E: [email protected]