Procesvand

Teknologier og løsninger, der opfylder jeres behov for vandbehandling - uanset hvilket behov I har.

Mange industrier har særlige krav til vandkvaliteten i produktionen. Det kan være behov for blødt vand, ultrarent vand, særlige vandanlæg til afsaltning eller lignende. Vi leverer teknologier og løsninger, der opfylder jeres behov for vandbehandling - uanset hvilket behov I har. Det kan fx være osmoseanlæg, øvrige afsaltningsanlæg eller vandanlæg til ultrarent vand. 

Standardanlæg til procesvand

Afsaltning, omvendt osmose, ultrarent vand mv.
Vi leverer vandanlæg til procesvand til industrier i alle størrelser - fra mikro­bryggerier til store papirfabrikker. Vi leverer store individuelle anlæg til procesvand, hvor vi er med i hele processen fra idé til nøglefærdigt anlæg. Og mindre standardanlæg, hvor et komplet program af standardprodukter sikrer en individuel løsning, der er tilpasset jeres unikke behov. Det kan fx være behov for afsaltning, osmose, ultrarent vand eller andre vandanlæg.

Vi tilbyder standardanlæg, der fjerner kalk og reducerer salte, gasser og bakterieindhold. Vi projekterer også specialløsninger, der kombinerer flere af vores standardprodukter. Vores erfaring viser, at det giver kunder med specielle behov en teknisk og økonomisk optimal løsning. Vores præfabrikerede løsninger leveres i tæt dialog med jer.

Ultrarent vand

I samarbejde med Veolia Water Technologies har vi udviklet en række standardløsninger til ultrarent vand. Anlæggene opfylder kravene til ultrarent vands renhed, som bl.a. farmaceutiske, bioteknologiske og kosmetiske industrier stiller. 

Vores standardanlæg til forædling af drikkevand er:

Kontakt
Salgsingeniør
Kemisk vandbehandling HYDREX
M: 4212 0886
E: [email protected]
Kontakt
Salgsingeniør
Laboratorievand, ELGA lab
M: 4212 0850
E: [email protected]
Kontakt
Salgsingeniør
Kemisk vandbehandling HYDREX
M: 6040 4110
E: [email protected]
Kontakt
Salgsingeniør
Procesvand
M: 45 60 23 85 96
E: [email protected]
Service
Krüger Aquacare udfører service og vedligeholdelse af procesvandsanlæg, varmtvandsanlæg, vekslere, kedler, kondensatorer, injektorer, kølevandssystemer og meget andet i hele Danmark.

Performance kemiprodukter fra Hydrex

  • Sænker slammængde
  • Giver mere robust spildevandsbehandling

Hør hvad en af vores kunder har opnået i denne video: 

Industri -
Mange virksomheder ønsker at genbruge regnvandet, men hvordan gør man det bedst muligt, så både miljø, tid og pengepung tilgodeses? Det kan du læse om her, hvor der er også er en løsning til at reducere brandfaren med støvkontrol.