Procesvand

Mange industrier har særlige krav til vandkvaliteten i produktionen. Det kan være behov for blødt vand, ultrarent vand, særlige vandanlæg til afsaltning eller lignende. Vi leverer teknologier og løsninger, der opfylder jeres behov for vandbehandling - uanset hvilket behov I har. Det kan fx være osmoseanlæg, øvrige afsaltningsanlæg eller vandanlæg til ultrarent vand. 

 

Standardanlæg til procesvand

Afsaltning, omvendt osmose, ultrarent vand mv.
Vi leverer vandanlæg til procesvand til industrier i alle størrelser - fra mikro­bryggerier til store papirfabrikker. Vi leverer store individuelle anlæg til procesvand, hvor vi er med i hele processen fra idé til nøglefærdigt anlæg. Og mindre standardanlæg, hvor et komplet program af standardprodukter sikrer en individuel løsning, der er tilpasset jeres unikke behov. Det kan fx være behov for afsaltning, osmose, ultrarent vand eller andre vandanlæg.

Vi tilbyder standardanlæg, der fjerner kalk og reducerer salte, gasser og bakterieindhold. Vi projekterer også specialløsninger, der kombinerer flere af vores standardprodukter. Vores erfaring viser, at det giver kunder med specielle behov en teknisk og økonomisk optimal løsning. Vores præfabrikerede løsninger leveres i tæt dialog med jer.

 

Ultrarent vand

I samarbejde med Veolia Water Technologies har vi udviklet en række standardløsninger til ultrarent vand. Anlæggene opfylder kravene til ultrarent vands renhed, som bl.a. farmaceutiske, bioteknologiske og kosmetiske industrier stiller. 

Vores standardanlæg til forædling af drikkevand er:

Kontakt
Projektingeniør
Procesvand/Blødgøring/Dosering
M: 6023 8596
E: [email protected]
Kontakt
Salgsingeniør
Kemisk vandbehandling HYDREX
M: 4212 0886
E: [email protected]
Kontakt
Salgsingeniør
Laboratorievand, ELGA lab
M: 4212 0850
E: [email protected]
Kontakt
Teamleder
Salg Procesvand
M: 2628 3141
E: [email protected]
Kontakt
Salgsingeniør
Kemisk vandbehandling HYDREX
M: 6040 4110
E: [email protected]
Kontakt
Projektingeniør
Industri/Pharma procesvand
M: 3037 0784
E: [email protected]
Service
Krüger Aquacare udfører service og vedligeholdelse af procesvandsanlæg, varmtvandsanlæg, vekslere, kedler, kondensatorer, injektorer, kølevandssystemer og meget andet i hele Danmark.