Blødgøring af industriens vand

Et blødgøringsanlæg er den mest simple og mest udbredte metode til at fjerne kalk. Vi tilbyder enkelte og dobbelte anlæg til blødgøring af vand - afhængigt af jeres behov.

Blødgøringsanlæg til industriel vandbehandling

AquaSoft serien producerer blødt vand i store mængder og kan bruges alle steder, hvor man har behov for blødt vand. Fx i industrivaskemaskiner, flaskeskyllemaskiner, varmtvands- og dampproduktion, køletårne, fjernvarmeanlæg og til forbehandling ved membranfiltrering. AquaSoft er hurtig og nem at installere, let at vedligeholde, økonomisk i drift og har intet kemikalieforbrug.

Modstrømsgenererende blødgøringsanlæg

Et modstrømsregenererede blødgøringsanlæg gør det muligt at opnå en saltbesparelse på 40 pct. og en vandbesparelse på 25-30 pct. Blødgøringsanlæg er ideelt til at beskytte mod kalkaflejringer i:

  • Rørledninger
  • Hedeflader i køle- og varmeanlæg
  • Industrivaskemaskiner
  • Industriopvaskemaskiner
  • Flaskeskyllemaskiner
  • Varmtvands- og dampproduktion
  • Køletårne
  • Fjernvarmeanlæg
  • Forbehandling ved membranfiltrering

ALPHA Cosmos blødgøringsanlæg

ALPHA Cosmos forhindrer kalkbelægninger i opvaskemaskiner, vaskemaskiner, emnevaskere og i varmtvandssystemer. ALPHA Cosmos er hurtig og enkel at installere og nem at vedligeholde. Anlægget kræver kun lidt plads, er økonomisk i drift og let at betjene.

Afsaltningsanlæg til opvaskemaskiner

AquaDish vandfilter til blandt andet opvaskemaskiner fjerner kalk, salte og små partikler i vandet. Med AquaDish kommer I ikke længere til at opleve pletter og striber på opvasken, og I får ingen dyre og irriterende driftsstop på grund af tilkalkning. AquaDish forlænger maskinens levetid.

Afkalkningsfilter til kaffemaskiner

AquaMat blødgør vand til kaffemaskiner, espressomaskiner, konvektionsovne og vandkølere. AquaMat beskytter de dele af maskinen, der dagligt kommer i kontakt med vand, mod tilkalkning. Filtret sikrer en konstant og ensartet vandtilførsel til maskinen.

Blødgøring af varmt og koldt drikkevand

Delta-p er et fuldautomatisk, driftssikkert blødgøringsanlæg som findes i forskellige størrelser og kan kombineres til at opnå enhver ønsket kapacitet - enten total blødgjort eller til en elektronisk styret resthårdhed på 6-8 °dH, som anbefales i den danske drikkevandsforordning. Anlæggene har det tyske DVGW mærke og overholder dermed aktuel dansk lovgivning om installation af blødgøring på danske drikkevandsinstallationer.

Blødgøringssalt

Vi leverer blødgøringssalt af højeste kvalitet i poser á 25 kg og 10 kg, men vi kan også levere andre og større mængder. Salttabletterne sikrer, at saltet opløses bedst muligt i saltkarret.

Kontakt
Salgsingeniør
Kemisk vandbehandling HYDREX
M: 6040 4110
E: [email protected]
Kontakt
Afdelingschef, salg & marketing
Krüger Aquacare
M: 2628 3141
E: [email protected]
Service
Krüger Aquacare udfører service og vedligeholdelse af procesvandsanlæg, varmtvandsanlæg, vekslere, kedler, kondensatorer, injektorer, kølevandssystemer og meget andet i hele Danmark.