Doseringssystemer og pumper

Krüger Aquacare er en af Grundfos' udvalgte forhandlere. Vi leverer alle Grundfos' doseringspumper, desinfektionssystemer og udstyr til måling og styring.

Komplet doseringsanlæg

Krüger Aquacare dimensionerer og monterer et komplet doseringsanlæg tilpasset jeres behov. På baggrund af oplysninger om kemikaliet, som skal doseres, dimensionerer vi et prisrigtigt doseringsanlæg af høj kvalitet.

Et komplet doseringsanlæg er inklusive doseringspumpe, monteringstavler med drypbakke, tilslutningsstudse, rør, ventiler osv. Vi tester alle anlæg for tæthed samt mekanisk og elektrisk funktion, inden vi leverer dem. Vi forhandler naturligvis også det nyeste måleudstyr og styring til doseringspumper og desinfektionssystemer.

Grundfos doseringspumper

SMART Digital, DDA, DDC, DDE

Grundfos' SMART Digital-doseringspumper er nøjagtige, driftssikre og omkostningseffektive. De er udstyret med avanceret drevteknologi, er brugervenlige og har et intelligent FlowControl-system. De findes i tre forskellige pumpeprogrammer; DDA, DDC og DDE.

DMX

Pumperne i DMX-serien er robuste og har højkvalitetsmotorer, der gør dem velegnede til en lang række doseringsformål. De kræver minimal vedligeholdelse. DMX-programmet dækker et bredt flowområde og har pumpehoveder i forskellige størrelser og materialer samt diverse tilbehør.

DMH

DMH-serien er ekstremt stærke og robuste pumper, der kan bruges til driftssikker dosering og højtryksformål, fx procesteknik. Serien dækker et bredt flowområde, har pumpehoveder i forskellige størrelser og materialer - samt diverse tilbehør.

Grundfos desinfektionssystemer

Oxiperm Pro OCD-162

Klordioxid er ideel til at sikre rent drikkevand. Klordioxid bekæmper alle typer bakterier og er effektiv over for biofilm. Klordioxidgeneratoranlægget Oxiperm Pro OCD-162 fra Grundfos er ideel til at bekæmpe legionella og andre bakterier i drikkevand. Oxiperm Pro OCD-162-anlæg producerer klordioxid ved hjælp af fortyndede opløsninger af natriumklorit og saltsyre.

  • Læs mere om Oxiperm Pro OCD-162

Doseringstavler og -skabe fra Krüger

Krüger Aquacare fremstiller og leverer komplette doseringstavler eller skabe til alle former for kemi, fx lud, syre og jernklorid, der stiller høje krav til sikkerheden. Skabene bliver som regel udført i PP eller PE til udendørs installation og består af en eller flere doseringspumper, tilhørende rørsystem med ventiler og eventuelt flowmeter. Lågerne har transparent PVC-front og en drypbakke til at opsamle kemikalier med tømmeventil. Skabet kan leveres med lækagealarm, der registrerer utætheder på pumper og i skabets rørsystem. Systemerne kan monteres på væg eller på stativ. Vi kan også udføre elfortrådningen i skabet og levere kontrol- eller styretavle.

Kontakt
Salgsingeniør
Kemisk vandbehandling HYDREX
M: 6040 4110
E: [email protected]
Service
Krüger Aquacare udfører service og vedligeholdelse af procesvandsanlæg, varmtvandsanlæg, vekslere, kedler, kondensatorer, injektorer, kølevandssystemer og meget andet i hele Danmark.