Service og vedligeholdelse af procesvandsanlæg

Med løbende vedligeholdelse af jeres anlæg sikres I en kontinuerlig drift uden driftsstop. I reducerer driftsomkostningerne og forlænger anlæggets levetid med op til 50 pct. Det er godt for såvel økonomi som miljø.

Vi udfører service og vedligeholdelse af procesvandsanlæg, varmtvandsanlæg, vekslere, kedler, kondensatorer, injektorer, kølevandssystemer og meget andet i hele Danmark.

 

Servicekontrakter tilpasset jeres behov

Vi tilbyder forskellige typer af servicekontrakter, passer til jeres behov. Det kan være standardkontrakter eller individuelt tilpassede servicekontrakter. Servicekontrakten sikrer systematisk forebyggende vedligeholdelse, som sørger for, at jeres anlæg har en stabil drift uden driftsstop. Prisen på en servicekontrakt afhænger af hyppighed og omfang.

 

Specialiserede serviceteknikere og montører

Med mere end 50 servicebiler på de danske landeveje samt kontor, serviceafdelinger og regenerationscentraler i Jylland og på Sjælland tilbyder vi hurtig og effektiv landsdækkende service til alle former for vandbehandling. Vores serviceteknikeres og montørers uddannelse er målrettet branche og udstyr. Derfor ved de præcis, hvordan de skal håndtere service på jeres anlæg.

 

Driftssikkerhed og vagtordning

Inden for vandbehandling og rensning af vand er sikkerhed i driften et must. Vi udfører derfor løbende vedligehold af vores kunders anlæg efter klokkeklare kontrakter. Det sikrer, at I oplever en kontinuerlig drift af jeres procesvandsanlæg, varmtvandsanlæg, vekslere, kedler, kondensatorer, injektorer, kølevandssystemer og meget andet. Hvis I oplever problemer, der kræver hurtig assistance, kan I altid kontakte os - også uden for normal arbejdstid. Vi har vagtordning, der sikrer, at I altid kan få fat i en tekniker.

 

Eget værksted og lager

Ikke alle opgaver kan løses i marken. Derfor har vi vores egne værksteder, hvor vi kan reparere alle typer af systemer, hvis det er nødvendigt. At have en godt kørende serviceafdeling kræver også et velfungerende lager og en god intern logistik. Derfor optimerer vi løbende vores lager, så alle opgaver kan løses med det samme, hvad enten det gælder de uforudsete eller forudsete leverancer.

Krüger Aquacare serviceafdeling

Vi modtager alle henvendelser i hverdagene mellem kl. 8 og 16

Hovednummer: 4345 1676

Udenfor normal arbejdstid: 7025 1676