Blødgøringsanlæg til varmtvandssystemer i ejendomme

Med et blødgøringsanlæg slipper I for mange af de kalkaflejringer, der skaber problemer i ejendommens rør og varmtvandsinstallationer. Det er en effektiv, billig og miljørigtig løsning. 

Blødgøring mindsker generne for beboerne og reducerer mængden af kemikalier fra afkalkningsmiddel, vaskepulver mv.
 

Stop kalken med blødgøring

Vandværksvand indeholder en række mineralsalte, som giver aflejringer i varmesystemer og på de ting, som kommer i berøring med vandet. Det kan I slippe for med et afkalkningsanlæg, der sørger for blødgøring af vandet. Et afkalkningsanlæg, også kaldet et blødgøringsfilter, er den mest simple og mest udbredte metode til blødgøring af vandet, fordi det fjerner de salte, vi ofte omtaler som kalk.


Blødgøring af varmt og koldt drikkevand

Delta-p er et fuldautomatisk, driftssikkert blødgøringsanlæg som findes i forskellige størrelser og kan kombineres til at opnå enhver ønsket kapacitet - enten total blødgjort eller til en elektronisk styret resthårdhed på 6-8 °dH, som anbefales i den danske drikkevandsforordning. Anlæggene har det tyske DVGW mærke og overholder dermed aktuel dansk lovgivning om installation af blødgøring på danske drikkevandsinstallationer.


Blødgøring af vand i store mængder

AquaSoft er en serie af blødgøringsfiltre til blødgøring af vand i store mængder. Serien består af tre komplette modeller, der leveres med internt rørsystem og er klar til montering. Anlægget har vores mest effektive ionbytter indbygget. Det er fremstillet af korrosionsbeskyttede komponenter og med markedets mest driftssikre materialer.

Kontakt
Salgskonsulent
Sjælland og Fyn
M: 2011 6338
E: [email protected]
Kontakt
Salgskonsulent
Hovedstaden
M: 2171 3809
E: [email protected]
Kontakt
Salgsingeniør
Procesvand
M: 45 60 23 85 96
E: [email protected]
Kontakt
Teknisk konsulent
Jylland
M: 2171 3805
Kontakt
Teknisk konsulent, Hovedstaden og Bornholm
M: 2171 5201
Blødgøring
Mønshallerne ligger i et af de områder i landet, hvor vandet karakteriseres som hårdt (23) – grænsende til meget hårdt. Derfor har Krüger Aquacare installeret et blødgøringsanlæg af typen Delta-p 1, som blødgør alt indgående vand.
Blødgøring -
78 lejligheder i en ejerforening på Islands Brygge har fået reduceret hårdheden i vandet fra 22-24 til 12 dH. Det er sket ved et blødgøringsanlæg leveret og monteret af Krüger Aquacare.