Studerende og nyuddannede

Som studerende eller nyuddannet har du en lang række muligheder for at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder for en bedre fremtid. Vi er det førende firma, når det kommer til at udvikle bæredygtige løsninger, der bevarer jordens ressourcer. Det gør vi bl.a. ved at anvende innovative teknologier og have medarbejdere, der tænker utraditionelt. 

Muligheder for studerende

Hos Krüger har du som studerende flere muligheder at vælge imellem, og du kan:

Søge arbejde som studentermedhjælper for at sikre relevant erhvervserfaring

Som studentermedhjælper får du praktisk erfaring, du kan bruge i din videre karriere. Du får indblik i vores forretning og omsætter teori til praksis. Det styrker dit uddannelsesforløb og opbygger din viden om dit fag. 

For at kunne søge ser vi gerne, at du:

  • er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse - gerne indenfor det naturvidenskabelige område
  • har god energi, og med lyst til at indgå i et team med fokus på samarbejde, videndeling og  ansvarlighed for dine opgaver

Vi har sommetider brug for studentermedhjælpere til alle vores lokationer (Søborg, Aarhus, Glostrup og Aalborg), og alle stillingerne opslåes på vores jobsider. Så hold øje med vores hjemmeside eller følg os på LinkedIn.

Supplere din uddannelse med et praktikophold i en af vores ingeniørafdelinger

Du har mulighed for at supplere din uddannelse med et praktikophold typisk i en af vores ingeniørafdelinger, hvor du kan lære om dit fag og bidrage positivt til Krüger Veolia i en kortere periode. Praktikopholdet er normalt fuldtid i 3-6 måneder afhængig af dit studie.  

For at søge ser vi gerne, at du:

  • er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse - gerne indenfor det naturvidenskabelige område
  • har god energi, har lysten til at indgå i et team med fokus på samarbejde, videndeling og ansvarlighed for dine opgaver

Er du interesseret i et praktikophold hos os, så send en uopfordret ansøgning via dette link. Gør det tydeligt at du søger et praktikophold.

Skrive din opgave sammen med os uanset om det er dit bachelorprojekt eller dit speciale

Vi har en naturlig interesse i specialesamarbejder, da det både udvikler dig, men også giver os ny viden og indsigt i nye teorier og teknologier. Har du en idé til dit speciale hører vi gerne fra dig. 

Du må gerne skrive, hvad dit speciale går ud på, i hvilken retning du ønsker det skal bevæge sig, men også gerne fortælle os, hvornår det skal starte og hvor lang tid du forventer, det skal tage. Udfyld derfor dette skema og send det til [email protected] med overskriften: Specialesamarbejde

Herudover har vi en række unikke tilbud som The Ecological Transformation Trophies, der er en konkurrence om årets bedste afgangsprojekt fra universiteter verden over. Konkurrencen er udskrevet af vores moderselskab Veolia, og præmien er en rejse.

Vi tilbyder også International Summer School i Paris, hvor ingeniørstuderende har mulighed for at tilbringe ni dage med studerende fra hele verden. Det er et ophold fyldt med viden, udvikling og fokus på at bevare et bæredygtigt samfund gennem cirkulær økonomi.

Læs mere om disse tilbud i den blå boks til højre. 

Det var super lærerigt for mig at komme ud i en virksomhed og prøve at omsætte min teoretiske viden til et konkret produkt, som har værdi i praksis. Desuden blev jeg taget rigtig godt imod af de andre procesingeniører hos Krüger i Aarhus, og vil gerne takke dem for at give mig en god oplevelse. 

Rune Harpøth, Studerende ved Aarhus Universitet (Biological and Chemical Engineering)

 

Muligheder for nyuddannede

Som nyuddannet kan du søge en fast eller midlertidig ansættelse hos os. Du kan også komme i en kortvarig praktik, hvor du får erhvervserfaring eller søge om at blive en del af vores internationale trainee-program kaldet Pangeo.

Young Water Professionals Denmark

Krüger har længe været medlem af YWPDK. Det er en organisation, der arbejder for at udvikle en platform for unge i den danske vandbranche med det formål at dele viden, samtidig med at man udvider sit netværk og sine kompetencer. Flere af vores unge ingeniører er aktive i YWPDK, og vi har endda en repræsentant med i bestyrelsen med ansvaret for internationalt samarbejde. 

I 2021 styrkede vi vores engagement i YWPDK til at blive Collaboration Partner. Det gjorde vi, fordi det er vigtigt for os at bidrage til, at den danske vandbranche fortsat er et attraktivt valg for unge talenter, ligesom vi selvfølgelig ønsker at støtte udviklingen af vandsektoren.

Som de vandnørder vi er, synes vi jo selv, at der er store perspektiver for vores branche. 

Karriere
Som nyuddannet fra Italien søgte Giovanna målrettet efter et job, hvor hun bidrog til den grønne omstilling. Læs her hvordan hun oplever at gøre en forskel med sit arbejde, og hvordan opgaver, trivsel og arbejdsglæde går op i en højere enhed.