Studerende og nyuddannede

En verden af muligheder

Som studerende eller nyuddannet har du en lang række muligheder for at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder for en bedre fremtid. Vi er det førende firma, når det kommer til at udvikle bæredygtige løsninger, der bevarer jordens ressourcer. Det gør vi bl.a. ved at anvende innovative teknologier og have medarbejdere, der tænker utraditionelt. 

 

Muligheder for studerende

Som studerende kan du:

  • Skrive speciale eller afgangsprojekt hos Krüger
  • Komme i fem måneders ingeniørpraktik
  • Have studiejob nogle timer om ugen
  • Være elev i fx regnskabsafdelingen

Herudover har vi en række unikke tilbud som The Ecological Transformation Trophies, der er en konkurrence om årets bedste afgangsprojekt fra universiteter verden over. Konkurrencen er udskrevet af vores moderselskab Veolia, og præmien er en rejse.

Vi tilbyder også International Summer School i Paris, hvor ingeniørstuderende har mulighed for at tilbringe ni dage med studerende fra hele verden. Det er et ophold fyldt med viden, udvikling og fokus på at bevare et bæredygtigt samfund gennem cirkulær økonomi.

Læs mere om disse tilbud i den blå boks til højre. 

Det var super lærerigt for mig at komme ud i en virksomhed og prøve at omsætte min teoretiske viden til et konkret produkt, som har værdi i praksis. Desuden blev jeg taget rigtig godt imod af de andre procesingeniører hos Krüger i Aarhus, og vil gerne takke dem for at give mig en god oplevelse.
Rune Harpøth
Studerende ved Aarhus Universitet (Biological and Chemical Engineering)

 

Muligheder for nyuddannede

Som nyuddannet kan du søge en fast eller midlertidig ansættelse hos os. Du kan også komme i en kortvarig praktik, hvor du får erhvervserfaring eller søge om at blive en del af vores internationale trainee-program kaldet Pangeo.

 

Young Water Professionals Denmark

Krüger har længe været medlem af YWPDK. Det er en organisation, der arbejder for at udvikle en platform for unge i den danske vandbranche med det formål at dele viden, samtidig med at man udvider sit netværk og sine kompetencer. Flere af vores unge ingeniører er aktive i YWPDK, og vi har endda en repræsentant med i bestyrelsen med ansvaret for internationalt samarbejde. 

Jeg synes, at YWPDK giver en udvidet forståelse for hele vandsektoren, ikke kun ens eget felt, ligesom jeg får kendskab til de nyeste tendenser både nationalt og internationalt.
Et netværk er kun så godt som dets medlemmer og mennesker, og jeg tror, at YWPDK virkelig samler en bemærkelsesværdig gruppe af fagfolk.
Luis Campos Román
Projektingeniør i Afløb og medlem af bestyrelsen i YWPDK

I 2021 styrkede vi vores engagement i YWPDK til at blive Collaboration Partner. Det gjorde vi, fordi det er vigtigt for os at bidrage til, at den danske vandbranche fortsat er et attraktivt valg for unge talenter, ligesom vi selvfølgelig ønsker at støtte udviklingen af vandsektoren.

Som de vandnørder vi er, synes vi jo selv, at der er store perspektiver for vores branche. 

Kontakt
Dawid Sebastian Andersen
Recruitment Partner
M: 60393588
E: [email protected]
Nye muligheder
Var der ikke lige et joboplag, der matchede dine ønsker og kompetencer? Så send os en uopfordret ansøgning.
Vi hører meget gerne fra andre, der deler vores interesse for vand og bæredygtughed.