Skal vi ha’ en fremtid sammen?

Vil du skabe bæredygtige løsninger, der bevarer vand og naturlige ressourcer langt ind i fremtiden? Bliver du motiveret af at arbejde for en purpose-drevet virksomhed, der bidrager direkte til FN’s Verdensmål? Vil du også gerne være en del af en rummelig arbejdsplads fyldt med faglige udfordringer og gode kolleger? Så vil du passe godt ind hos os. 

Krüger er det førende firma, når det kommer til at udvikle bæredygtige løsninger, der bevarer jordens ressourcer. For at beholde den position arbejder vi dagligt med at udvikle og implementere banebrydende teknologier og løsninger, der reducerer de miljømæssige påvirkninger.  Det er kun muligt, fordi vores medarbejdere har det til fælles, at de brænder for at gøre en forskel. 

Hos os bliver du en del af dette fællesskab på ca. 450 danske kollegaer. Dertil får du ca. 9.000 internationale kolleger i vores moderselskab Veolia Water Technologies, der ligger i Paris.

Innovative projekter med nyeste teknologier

Hos os er mulighederne mange. Vores arbejdsopgaver spænder bredt fra tilbudsgivning, planlægning og projektering til indkøb af udstyr, udarbejdelse af dokumentation og tilsyn. Vores projekter er lige så forskellige; fra effektiv energiudnyttelse af slam til klimasikring af byområder, opførelse af nye vandværker og oprensning af forurenet jord. 

Et arbejdsklima med fokus på trivsel, fleksibilitet og udvikling 

Frihed under ansvar er en integreret del af vores virksomhedskultur, og vores arbejdsmiljø er præget af åbenhed og tillid, hvor videndeling og uddelegering af ansvar er en selvfølge. Vi lægger vægt på godt samarbejde, hvor vi respekterer og anerkender hinanden. Vi tror på at inddrage medarbejderne, så vi sikrer input fra alle på tværs af geografi og titler. Det sker gennem trivselsundersøgelser, men også i det daglige arbejde, hvor vi fx. har engageret vores medarbejdere i, hvordan vi bedst understøtter arbejdet med FN’s Verdensmål.

Den seneste undersøgelse viste et meget stærkt engagement blandt vores medarbejdere på 92 ud af 100. Her var det især vores tillid til, at vi alle gør en forskel med vores arbejde, der trækker op, godt understøttet af arbejdsmiljøet og den helt særegne kultur, vi har. 


Kantine, juletraditioner og revy

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor arrangerer vi en række sociale aktiviteter, som er med til at styrke fællesskabet og samarbejdet. Afhængig af tilbøjeligheder kan man fx være med til arrangere den årlige Krüger Revy, holde fredagsbar, brygge Krüger øl, spille dart og bordfodbold i medarbejderrummet, træne i vores fitnessrum, være med til den uforglemmelige Julesweaterdag eller melde sig ind i personaleforeningen, kunstforeningen, bogklubben eller en idrætsforening.

Og så gider vi ikke engang nævne, at vi selvfølgelig også holder julefrokost, spiser fredagsmorgenmad i afdelingerne og tilbyder kantineordning. Eller at det er os, der står bag den årlige Krüger Stafet , rundt om Christiansborg. Det er nemlig os, der har været med til at rense vandet, så det blev så rent, at man kan svømme i det. 

Kontakt
HR- og Kommunikationsdirektør
M: 3969 0222
E: [email protected]
Ny fremtid?
Hver dag går vi på arbejde for at bevare og genvinde vores vigtigste ressource: vand. Vil du være med?
Du får en arbejdsplads med et klart purpose og som bidrager direkte til FN’s Verdensmål. Du får også en rummelig arbejdsplads fyldt med faglige udfordringer og gode kolleger. Hvis det er noget for dig, vil du passe godt ind hos os.