Projekter

Få et indblik i nogle af de opgaver, vi har løst i Danmark og i mere end 20 andre lande.
Vandforsyning
En procesgennemgang og strukturanalyse af forsyningssikkerheden førte til at ombygge vandværket og fordoble kapaciteten. Vandværket øgede produktionen fra 120 m3/h til 240 m3/h - uden bygningsmæssige ændringer.
Katodisk beskyttelse
Vi anvender katodisk beskyttelse til at forlænge levetiden i betonkonstruktioner med armeringsjern i aggressivt miljø. Metoden anvendes i betonen i svømmebassiner på Arenakvarterets Skole.
Renseanlæg
Da Hillerød Forsyning pludselig stod med en nedbrudt overfladebelufter på et renseanlæg, var der behov for akut hjælp. Den kom fra Krüger Service, der kunne stille med en nødbelufter i løbet af en time, så renseanlægget hurtigt kom op at køre igen. Det førte senere til en permanent løsning.
Renseanlæg
Det sjællandske forsyningsselskab FORS A/S har fået nye kædeskrabere i plast på renseanlægget Bjergmarken ved Roskilde. De er nemme at håndtere og del af en fuldautomatisk proces.
Renseanlæg
Krüger er valgt som underentreprenør på et stort projekt om bundbeluftning på Lynetten og Damhusåen, to af Biofos’ store renseanlæg ved København. Bundbeluftningsprojektet er en del af en kæmpe udbygning af Biofos’ renseanlæg, hvor vi skal etablere bundbeluftningen og udføre service.
Renseanlæg
Renseanlæg kan styres smartere. Det viser resultaterne fra projektet BlueGrid, som både har kastet viden og nye produkter af sig.
Vandforsyning
Vi skal levere et CARIX® anlæg til blødgøring af vandet på Solrød Vandværks eksisterende vandværk. Det er det første CARIX®-anlæg, der er solgt uden for Tyskland. Det skal nu være med til at levere blødgjort, rent og sundt drikkevand til borgerne i Solrød, som også miljøet nyder godt af.
Vand
Krüger har været totalentreprenør på et stort Danida Sustainable Infrastructure Finance projekt i Zambia, hvor vi har leveret rent drikkevand og bedre sanitære forhold til 900.000 mennesker. Projektet er nu formelt afsluttet med en glad kunde og væsentligt forbedrede livsvilkår som resultat.
Online styring
Med idriftsætning af Sewerflex har BlueKolding fået en afløbsstyring, der proaktivt optimerer udnyttelsen af bassinerne i oplandet under regn og deraf minimerer overløb.