Den mest komplette virksomhed for vandbehandling

Krüger er en international miljøvirksomhed, der gennem mere end 100 år har arbejdet med vandbehandling til kommuner, forsyninger og industrien. Derudover er vi specialister inden for oprensning af forurenet jord og grundvand i ind- og udland. Vores fokus er altid på miljørigtige og økonomisk fordelagtige løsninger, og sammen med vores kunder skaber vi holdbare løsninger, som bygger på samfundsmæssig ansvarlighed. 

Innovative løsninger til behandling af vand

Som firma har vi har et stærkt fokus på at bevare jordens naturlige ressourcer ved at genanvende vand og reducere de miljømæssige påvirkninger mest muligt.  Vi arbejder målrettet på at udvikle helhedsorienterede og langtidsholdbare løsninger i samarbejde med forsyninger, industri og vidensinstitutioner, hvor vi i fællesskab udvikler nye teknologier og løsninger. Herudover samarbejder vi med de førende leverandører af udstyr og komponenter for at sikre de bedste løsninger til vores kunder.

Som en del af den verdensomspændende Veolia-koncernen har vi adgang til en stor portefølje af de nyeste teknologier og specialistviden inden for blandt andet cirkulær økonomi. Vi skræddersyr den enkelte løsning til kundens specifikke behov og udfordrer kendte løsninger, når det er relevant.

Rådgiver, entreprenør og leverandør

Krüger arbejder som rådgiver, entreprenør og leverandør af udstyr, løsninger og service inden for procesvand, drikkevand, spildevand, klimasikring og jordforurening. Sammen med vores kunder bidrager vi til at bevare, udvikle og genvinde ressourcer, som er afgørende for menneskers liv.

I Danmark beskæftiger vi ca. 425 dygtige medarbejdere, og på verdensplan har vi ca. 220.000 kollegaer i Veolia, verdens største miljøvirksomhed.

Kontakt
HR- og Kommunikationsdirektør
M: 3969 0222
E: [email protected]
Projekter
Hver dag arbejder vi på mange forskellige opgaver. Vi er eksperter inden for afløb og regnvand, renseanlæg, akvakultur, ejendomssservice, industriens vandbehandling, forureningsoprensning og vandforsyning.