Persondata

Vi passer på dine personlige oplysninger

Vi passer godt på dine data. Vi er dataansvarlige for de personoplysninger, som vi behandler om dig, og det betyder, at vi passer godt på de data, som du sender til os. Det gælder både når du søger en opslået stilling, når du søger uopfordret, og når du deltager i konkurrencer arrangeret af Krüger A/S.

Rekruttering 

Vi opbevarer dine personlige oplysninger i vores rekrutteringssystem. Personlige oplysninger omfatter dit navn, din e-mailadresse, din ansøgning og CV samt eventuelle andre dokumenter, du har sendt til os. Vi anvender databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b) som hjemmel, da der er tale om personoplysninger, som du selv har fremsendt til os med henblik på at blive ansat.

Dine data bliver gemt på en sikker måde. Bliver du ansat gemmer vi dine data i en personlig fil hos Human Resources sammen med en personlighedstest, hvis du har taget det. Finder vi ikke et job til dig i første omgang, gemmer vi dine data i seks måneder efter modtagelsen, medmindre du inden beder os om at slette dine data. Vi gemmer også resultatet af en evt. personlighedstest i seks måneder, så vi har den, hvis en anden jobmulighed skulle dukke op.

Har du søgt uopfordret, deles din ansøgning med relevante ledere. Har du søgt en opslået stilling, deles din ansøgning kun med den ansættende afdelings ledere og evt. andre deltagere i ansættelsessamtalen. Hvis vi vurderer, at du matcher andre stillinger, deler vi kun din ansøgning med relevante ledere efter dit forudgående samtykke.

Konkurrencer 

Hvis du har deltaget i en konkurrence arrangeret af Krüger A/S, opbevarer vi dit navn og e-mailadresse i vores system. Du har samtidig givet samtykke, at vi må kontakte dig med henblik på nyheder. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Kontakt

Hvis du vil have indblik i eller ønsker at få ændret eller slettet dine personlige oplysninger, kan du kontakte os på [email protected]

Du kan downloade vores Privacy Policy herunder.