Nyt vandværk

Vi designer jeres nye vandværk som en bæredygtig løsning, der sikrer jer en fortsat forsyning af rent drikkevand, samtidig med at I skåner miljøet.

 

Bæredygtigt design af vandværk

For at skabe de bedste og mest bæredygtige løsninger har vi udviklet modeller, der dimensionerer processerne i anlægget. Modellerne er baseret på driftsdata fra et meget stort antal vandværker over hele verden. På den måde optimerer vi designet, samtidig med vi minimerer jeres udgifter.

Dimensionering af vandværker og anlæg udføres i henhold til kvalitetsledelsessystemet ISO9001. På vores egne montageværksteder udfører og tester vi de fleste maskin-, el- og SRO-arbejder. Anlæggene etableres i samarbejde med lokale leverandører, og vi fører løbende dialog med jer om arbejdets fremdrift og økonomi. Vi kombinerer vores procesviden og projektering med komponent- og systemleverance for at sikre jer den bedste løsning. 

 

International erfaring

Vi har erfaring med etablering af vandværker i både Danmark og udlandet. Gennem Veolia får vi løbende adgang til ny viden og unikke produkter, som vi tilpasser danske forhold for at sikre jer de bedste løsninger.

Nye vandværker

Vandforsyning
Vi har bygget et nyt vandværk for Forsyning Helsingør A/S, hvor forsyningssikkerhed og design går op i en højere enhed. Vandværket
indeholder state-of-the-art teknologi, ligesom æstetikken er vægtet højt, da værket ligger højt og smukt med udsigt over Snekkersten og Øresund.
Vandforsyning
Aalborg vokser, og det mærker man i Klarup, der ligger 10 km fra byens centrum og tæt på Aalborgs nye supersygehus. Det gamle vandværk kunne ikke følge med, og Krüger har derfor været rådgiver på et nyt topmoderne vandværk.