Nyt vandværk

Vi designer jeres nye vandværk som en bæredygtig løsning, der sikrer jer en stabil og sikker forsyning af rent drikkevand, samtidig med at I skåner miljøet.

Vi har erfaring med etablering af vandværker i både Danmark og udlandet. For at skabe de bedste og mest bæredygtige løsninger har vi udviklet modeller, der dimensionerer processerne i anlægget.

Bæredygtigt design af vandværk

De kommende års vandværker skal producere mindst 20 og gerne 50 år frem i tiden. Det er derfor vigtigt at vurdere nøje, hvilken kapacitet der skal etableres, og at man i den sammenhæng tager højde for den grønne omstilling, som vi forventer vil ske i samfundet, og som uden tvivl vil få betydning for udviklingen af kundernes forbrug af drikkevand. 

For at skabe de bedste og mest bæredygtige løsninger har vi udviklet modeller, der dimensionerer processerne i anlægget. Modellerne er baseret på driftsdata fra et meget stort antal vandværker over hele verden. På den måde optimerer vi designet, samtidig med vi minimerer jeres udgifter.

Dimensionering af vandværker og anlæg udføres i henhold til kvalitetsledelsessystemet ISO9001. På vores egne montageværksteder udfører og tester vi de fleste maskin-, el- og SRO-arbejder. Anlæggene etableres i samarbejde med lokale leverandører, og vi fører løbende dialog med jer om arbejdets fremdrift og økonomi. Vi kombinerer vores procesviden og projektering med komponent- og systemleverance for at sikre jer den bedste løsning. 

Smart Vandværkskoncept gør det nemt at bygge nyt vandværk

Når man skal opføre et nyt vandværk eller ombygge et eksisterende, dukker der altid mange spørgsmål og overvejelser op. Her kan Krügers vandværkskoncept hjælpe, så I kan tage beslutningerne på et solidt og oplyst grundlag. Vi tilbyder et gennemprøvet Vandværkskoncept, der giver et smidigt, fleksibelt og sikkert projektforløb med høj grad af samarbejde. 


International erfaring

Gennem vores moderselskab Veolia får vi løbende adgang til ny viden og unikke produkter, som vi tilpasser danske forhold for at sikre jer de bedste og mest moderne løsninger.
 

Se eksempler på vandværksprojekter

Vandforsyning
Aalborg vokser, og det mærker man i Klarup, der ligger 10 km fra byens centrum og tæt på Aalborgs nye supersygehus. Det gamle vandværk kunne ikke følge med, og Krüger har derfor været rådgiver på et nyt topmoderne vandværk.
Vandforsyning
Læs om samarbejdet med Dronninglund Vandværk, hvor vi er ved at bygge et helt nyt vandværk via vores “Vandværkskoncept”, hvor vi står for myndighedsansøgninger, procesdesign og -garanti, tegninger, udbud af bygning, smedearbejder og el-arbejder samt leverer nøglekomponenter og SRO-anlæg
Kontakt
Jan Østergaard Nielsen
Salgsingeniør
M: 6023 8560
E: [email protected]

Opførsel af Frederiksberg Vandværk 

Se hvordan det kan lade sig gøre at hejse blødgøringskolonner på 9,5 meter og strippere på plads - gennem taget.