Hoteller og restaurationer

Med Krüger Aquacare får I en samarbejdspartner, der ved, hvordan I undgår tilkalkning af apparatur i restauranter, cateringvirksomheder, kantiner og hoteller. Det forlænger apparaternes levetid.

 

Undgå kalk i kaffemaskiner, opvaskemaskiner og dampovne 

Vandværksvand indeholder mineralsalte, som giver aflejringer. Et blødgøringsfilter, også kaldet et afkalkningsanlæg, er den mest simple og udbredte metode til at fjerne de salte, vi ofte omtaler som "kalk". Krüger Aquacare forhandler filtre til at beskytte mod kalkaflejringer på blandt andet industrivaskemaskiner, industriopvaskemaskiner og flaskeskyllemaskiner. Vi er specialister i blødgøringsanlæg og kan også find et anlæg, der dækker jeres behov for afkalkning.

 

Afkalkningsfilter til kaffemaskiner

AquaMat er et filter, der blødgør vand til kaffemaskiner, espressomaskiner, konvektionsovne, vandkølere og ismaskiner. AquaMat beskytter jeres maskine mod tilkalkning og sikrer en konstant og ensartet tilførsel af kalkfrit vand.

 

Afsaltningsanlæg til opvaskemaskiner

AquaDish vandfilter fjerner kalk, salte og små partikler i vandet. I slipper for pletter og striber på opvasken og undgår dyre og irriterende driftsstop på grund af tilkalkning. Sidst, men ikke mindst, forlænger AquaDish maskinens levetid.

 

Kontakt vores eksperter for mere information:

Kontakt
Salgskonsulent
Hovedstaden
M: 2171 3809
Kontakt
Teknisk konsulent, Hovedstaden og Bornholm
M: 2171 5201
Kontakt
Teknisk konsulent
Jylland
M: 2171 3805

Kontrolrapport

De nye vandfiltre til kaffeautomater og regenererede filtre er godkendt uden anmærkninger af Fødevarestyrelsen.

Du kan se kontrolrapporten her