Hoteller og restaurationer

Ved at undgå tilkalkning af apparatur i restauranter, cateringvirksomheder, kantiner og hoteller, kan vi forlænge apparaternes levetid. Læs her hvordan

Med Krüger Aquacare får I en samarbejdspartner, der ved, hvordan I undgår tilkalkning af apparatur i restauranter, cateringvirksomheder, kantiner og hoteller. Det forlænger apparaternes levetid.

Undgå kalk i kaffemaskiner, opvaskemaskiner og dampovne 

Vandværksvand indeholder mineralsalte, som giver aflejringer. Et blødgøringsfilter, også kaldet et afkalkningsanlæg, er den mest simple og udbredte metode til at fjerne de salte, vi ofte omtaler som "kalk". Krüger Aquacare forhandler filtre til at beskytte mod kalkaflejringer på blandt andet industrivaskemaskiner, industriopvaskemaskiner og flaskeskyllemaskiner. Vi er specialister i blødgøringsanlæg og kan også find et anlæg, der dækker jeres behov for afkalkning.

Afkalkningsfilter til kaffemaskiner

AquaMat er et filter, der blødgør vand til kaffemaskiner, espressomaskiner, konvektionsovne, vandkølere og ismaskiner. AquaMat beskytter jeres maskine mod tilkalkning og sikrer en konstant og ensartet tilførsel af kalkfrit vand.

Afsaltningsanlæg til opvaskemaskiner

AquaDish vandfilter fjerner kalk, salte og små partikler i vandet. I slipper for pletter og striber på opvasken og undgår dyre og irriterende driftsstop på grund af tilkalkning. Sidst, men ikke mindst, forlænger AquaDish maskinens levetid.

 

Kontakt vores eksperter for mere information:

Kontakt
Afdelingschef, salg & marketing
Krüger Aquacare
M: 2628 3141
E: [email protected]
Kontakt
Salgsingeniør
Kemisk vandbehandling HYDREX
M: 6040 4110
E: [email protected]
Kontakt
Salgsingeniør
Kemisk vandbehandling HYDREX
M: 4212 0886
E: [email protected]

Kontrolrapport

De nye vandfiltre til kaffeautomater og regenererede filtre er godkendt uden anmærkninger af Fødevarestyrelsen.

Du kan se kontrolrapporten her