Brancher

I mere end 120 år har Krügers eksperter arbejdet med vandbehandling til kommuner, forsyninger og industrien. Vi arbejder som rådgiver, entreprenør og leverandør af udstyr, løsninger og service.
Afløb og regnvand
Jordens ressourcer skal behandles med omhu. Ved at implementere bæredygtige løsninger til sikker afledning af regn- og spildevand - baseret på grundige analyser - kan vi sammen sætte et positivt miljøaftryk.
Akvakultur
At opdrætte fisk under styrede betingelser kræver god vandkvalitet, den rette vandmængde og den rigtige temperatur. Et skræddersyet landbaseret fiskeanlæg giver størst sikkerhed og kontrol.
Ejendomme
Krüger Aquacare tilbyder services og vandbehandling til industrielle og private ejendomme, svømmehaller og sportsanlæg. Vi sørger for, at vandsystemerne i din ejendom er fri for kalkaflejringer, bakterier og er beskyttede mod korrosion.
Hospital
Behandling af hospitalsspildevand Renseanlæg på hospitaler kan rense hospitalsspildevandet effektivt for bakterier og lægemidler.
Jordoprensning
Med 14 års erfaring i termisk oprensning og viden fra de nyeste udviklingsprojekter er vi stolte af at tilbyde effektive, økonomisk fordelagtig og sikre oprensningsløsninger. Vi renser op til lave kriterier i alle typer geologi.
Industri
Vi leverer vandbehandlingsanlæg og løsninger til de særlige udfordringer, som de forskellige brancher har. Vi har løsninger til alt fra egen vandforsyning og procesvand til spildevandsrensning og genanvendelse af vand. Og desuden udfører vi rensning af vandsystemer.
Kommuner
Gennem årene har vi udført en lang række projekter for landets kommuner. Vores kompetencer spænder fra spildevandsplanlægning og klimatilpasning til at sørge for rent badevand på stranden og i svømmehaller.
Renseanlæg
Sammen med kommuner og forsyninger arbejder vi med at skabe innovative løsninger, der har fokus på at rense og genanvende spildevand og beskytte vores fælles ressourcer. Med avanceret spildevandbehandling er vi med til at skabe fremtidens energiproducerende renseanlæg.
Vandforsyning
Vandværkerne spiller en stor rolle, når de globale klimamål skal føres ud i livet. Med intelligente, bæredygtige og effektive vandløsninger kan vi sammen fremme effektiv brug af vand og bidrage til et mere bæredygtigt samfund globalt.