Styring og overvågning af renseanlæg

En SRO-løsning kan automatisere manuelle processer, regulere processerne, overvåge og dokumentere driften. Da vi kender alle processerne i spildevandsbehandlingen og samtidig projekterer og leverer anlæg, kan vi opfylde jeres præcise behov for en SRO-løsning og sikre en høj driftssikkerhed.
 

Fordele ved SRO-løsninger fra Krüger 

Vi tilbyder en helhedsløsning, der dækker alt fra planlægning, strategi og projektering til aflevering og idriftsættelse af SRO-anlægget. Vi leverer løsninger til elforsyning, maskintavler, styretavler, komponenter, kommunikation og netværk (Profinet, Ethernet,  Profibus, OPC, Modbus, CC-link).

Vi tilbyder: 

  • Rådgivning
  • Levering, montering og implementering
  • SCADA-konfigurering (IGSS, iFIX, System 2000, Win CC m.fl.)
  • PLC-programmering (Siemens TIA, Siemens S7, Siemens S5, ABB, Schneider, Allen Bradley og Mitsubishi)
  • Dokumentation
  • Undervisning og træning
  • Service
Online styring
Med SewerView har Herning Vand et visuelt overblik i realtid over afløbssystemet og langt større udbytte af deres data. I løbet af 2021 er alle overløb i forsyningen kommet med på platformen.

Renseanlæg
Aalborg Kloak A/S har styrket driftssikkerheden på sine to renseanlæg ved sammen med os at nedbringe antallet af PLC'er i drift og ensrette typer af netværkskomponenter. Det har givet mulighed for at oprette reservedelslager, så komponenter kan udskiftes straks, og man stort set undgår nedetider ved hardwarefejl.

Kontakt
Arvid Bruhn
Spildevand Øst
M: 2760 0383
E: [email protected]

Vibeke Borregaard
Spildevand Vest
M: 60 38 41 51
E: [email protected]
Spildevandsservice
Med systematisk service og vedligeholdelse kan I reducere driftsomkostningerne og forlænge anlæggets levetid med op til 50%. Det er godt for såvel økonomi som miljø.