Messer og events

Følg os på LinkedIn 

- så er du altid opdateret på næste webinarer og nyeste viden fra vandsektoren

Afløb -
På dette webinar vil deltagerne i MUDP projektet ”Overløb – datadrevne løsninger til reduktion af miljømæssige effekter fra overløb” fremlægge tankerne bag at udføre et sedimentationsforsøg i et afløbssystem for at få forurening til at bundfælde. Derudover vil vi præsentere resultaterne, der kom ud af forsøget.
Karriere -
-
Kom forbi og hør om dine muligheder som studerende eller nyuddannet hos Krüger Veolia. Vi arbejder målrettet med dine karrieremuligheder, og hos os kan du arbejde med nogle af Danmarks mest spændende projekter inden for vand og oprensning af jord, der alle bidrager til FN's Verdensmål. Du finder os i Oticon Salen på stand 213.
Ses vi?
Katodisk beskyttelse -
Kom og hør vores indlæg om katodisk beskyttelse, der er et anerkendt middel i kampen mod nedbrydning af metalkonstruktioner, når Danske Svømmebade holder temadag om beton og korrosion.
Webinar -
Går I med overvejelse om at bygge nyt vandværk, kan I med fordel deltage i dette webinar og få inspiration til, hvordan processen rent praktisk kan gribes an, og hvad der er smart at have med i jeres overvejelser.