Entreprise

Med forskellige former for entreprise, skræddersyet til jeres behov, sikrer vi, at jeres projekt bliver styret sikkert i mål på den mest bæredygtige og økonomisk fordelagtige måde. 

Leverancer

Vi tilbyder alle former for entrepriser, hvor vi tager hånd om de dele af projektet, som I ønsker, og leverer de teknologier og løsninger, I har behov for. Det kan være entrepriser inden for følgende kombinationer: 

  • P + M + E (Procesdesign + Maskindesign + Eldesign)
  • P + E (Procesdesign + Maskindesign)
  • M + E (Maskindesign + Eldesign)
  • M (Maskindesign)


Totalentreprise

Som totalentreprenør tager vi hånd om alt fra projektfase til færdigt produkt. Budgettet fastlægges på forhånd, og organiseringen og ansvarsfordelingen er klokkeklar. Vi varetager alle dele af processen fra design til projektering, ligesom vi varetager alle planlægnings- og styringsopgaver - herunder kontakten til myndighederne.

Vores rutinerede medarbejdere sikrer, at jeres projekt bliver færdigt til den aftalte pris, i rette tid og i høj kvalitet. Til dagligt arbejder Krügers medarbejdere som rådgivere, entreprenører og leverandører, og derfor bliver vores samlede projekterfaringer - fra funktionsdesign til aflevering af komplet anlæg - indarbejdet i hvert enkelt projekt. Det er en stor fordel for jer som kunde.

Hvis der er brug for underleverandører i totalentreprisen, udvælger vi dem i samarbejde med jer. Vi samarbejder naturligivs kun med højt kvalificerede underleverandører.