Service på anlæg og maskiner

Med en serviceaftale fra Krüger bliver jeres spildevandsanlæg vedligeholdt løbende af specialister i stort set alt det maskinudstyr, der bruges i forbindelse med spildevandsbehandling. Dermed er I sikret en bæredygtig og fremtidssikret drift.

Krüger tilbyder service og teknisk assistance til forsyninger og industri over hele landet og hjælper med at aflaste i en travl hverdag. Vi udfører service efter aftalte intervaller og tilpasser serviceaftalerne til præcis jeres behov. 
 
Det får I med en serviceaftale fra Krüger: 

  • Et bedre driftsbudget 
  • Større overblik med vores afrapportering efter afsluttet service 
  • Færre unødige driftsstop og dermed reduceret nedetid 
  • Længere levetid på anlægget 
  • Professionel sparring til optimering af jeres anlæg
  • Optimeret drift – både når det gælder kapacitet og energiforbrug 

 
Sikkerhed i højsædet 
Vores medarbejdere er veluddannede og ajourført med de nyeste retningslinjer, og vi har naturligvis styr på sikkerheden, når vi udfører service. Vi anvender det korrekte sikkerhedsudstyr til opgaven, som opfylder såvel Arbejdstilsynets som branchens krav. Vi udfylder også en APV, før vi går i gang med en opgave. 
 
Landsdækkende service 
Vores landsdækkende serviceteam med base i Jylland, Fyn og Sjælland er specialister i alle former for maskinudstyr, der bruges til spildevandsbehandling. De vejleder gerne og giver råd ved eventuelle udskiftninger eller reparationer. Med veludstyrede servicevogne kan vi løse de fleste opgaver på stedet. Herudover har vi stort reservedelslager og serviceværksted i Danmark, som vi bruger ved større reparationer og renoveringsopgaver.

Salg og service af udstyr og komponenter
Vi tilbyder også salg og service på en lang række udstyr og komponenter inden for forbehandling, slambehandling, slamskrabere, kemikaliedosering og beluftning.

Vi forhandler udstyr fra Hydrotech, Trojan UV, KD Maskinfabrik, Lackeby, kædeskraberudstyr fra VA Teknik, udstyr til overfladerotorer, kippe, OTT belufterudstyr, overfladebeluftning fra FUCHS og meget, meget mere.

Kontakt
Sjælland og øerne:
Brian Olsen
Mobil: 27 60 03 60
E-mail: [email protected]

Jylland:
Christian Thyregod Enevold
Mobil: 60 23 85 79
E-mail: [email protected]

Martin Nygaard Lavrsen
Mobil: 42 12 08 76
E-mail: [email protected]
Renseanlæg
Omfattende program af løsninger og renseprocesser til alle former for spildevand.
Afløbssystemer
Vores brede sortiment af driftssikre løsninger, at sikre et rent vandmiljø og et godt arbejdsmiljø.
Industri
Krüger er specialister inden for behandling af industriens spildevand, og sammen finder vi de løsninger, der giver mest miljømæssig og økonomisk værdi for din virksomhed.