Summer School

Udfordrende dage i internationalt miljø

Hvis du læser til ingeniør eller anden relevant akademisk/teknisk uddannelse i København, Aarhus eller Aalborg, kan du ansøge om at komme med på Veolias internationale Summer School. Normalt foregår det i Paris, men på grund af Corona er det pt et virtuelt tilbud. Det foregår fra slutningen af juni til starten af juli hvert år. Her kan du fordybe dig i bæredygtige teknologier, mens du udvikler et netværk fra hele verden.

 

Kom med på Summer School

Hvert år holder vores moderselskab, Veolia, Summer School for 40-50 studerende fra hele verden, og vi har fra Krüger mulighed for at sende flere danske repræsentanter afsted. 

Det er fem dage med faglige workshops, oplæg, gruppearbejde, besøg på anlæg og meget meget mere. Det er en unik mulighed for at få fingeren på pulsen i forhold til bæredygtige aktiviteter i hele verden. I  2021 var det fx et intenst online program, der fokuserede 100% på innovation.

Kriterierne for at ansøge er, at du efter sommerferien skal påbegynde dit sidste år af en kandidat- eller diplomuddannelse på et dansk universitet og have fokus på miljøområdet. Du skal have gode engelskkundskaber både mundtligt som skriftligt.

Ansøgninger til Summer School 2021 er lukket. Vi åbner igen for ansøgninger omkring april 2022. 
 

Jeg lærte helt bestemt meget om, hvordan man arbejder sammen med folk, der kommer med en helt anden baggrund (både fagligt og socialt) end en selv. Og så var det fagligt rigtig fedt at arbejde case-orienteret med miljøtekniske problemstillinger sammen med deltagere fra hele verden.

Anton Bøllingtoft
Kontakt
HR konsulent
T: 6038 4156
E: [email protected]

Fakta om Summer School

  • Har eksisteret siden 2009
  • Har fokus på bæredygtige løsninger inden for energi, affald og vand
  • Er målrettet sidsteårs-studerende på tekniske, naturvidenskabelige og kommercielle uddannelser
  • Finder sted på Veolia Campus i Jouy-le-Mourier uden for Paris (pt afholdes det online)
  • Tilbydes studerende fra hele verden

Læs mere om 2021's digitale Summer School her:

PDF
Summer School 2021 (660.94 KB)