Building Green, København

Mød os til en snak om bæredygtige løsninger til ejendomme. Vi glæder os til at vise vores løsninger inden for vandbehandling, bekæmpelse af Legionella og service af vandanlæg i Forum, København.

Igen i år er bæredygtighed i fokus når årets tema "Det regenerative byggeri" danner rammen for årets Building Green i København. Vi deltager med en stand, og glæder os til at fortælle om hvordan vores løsninger bidrager - fx ved at reducere kemikalier, optimere energioverførslen på anlæg og mindske bakterier, der kan føre til sygdomme. 

På Building Green kan du høre om et udpluk af vores teknologier og ydelser, der både bidrager til bæredygtighed og branche. 

Energioptimering

Kom forbi og hør om energioptimering i forbindelse med rens af varmtvandsbeholdere i ejendomme samt afsyring af vekslere. Det giver en bedre varmeoverførsel og besparelser på drifts- og vedligeholdelsesbudgettet udover på selve varmeregningen.

Blødgøring af drikkevand

Du kan også opleve de drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg Delta-p og Softli-Q til vand, som mindsker kalk i vandet, så der ikke skal bruges så mange kemikalier til at fjerne kalk - en klar gevinst for miljøet. Anlæggene bruges til at total blødgøre vandet, der kommer ind hos en forbruger dvs. både det kolde vand og varme vand. 

Helt konkret understøtter vores blødgøringsanlæg og rensning af beholdere/vekslere Verdensmål 7: Bæredygtig Energi ved at reducere eller fjerne tilkalkning, så energioverførslen forbedres.

Ny teknologi på standen

 Som en nyhed kan du se det nye BacTerminator Mini anlæg, der bekæmper Legionellabakterierne, som lever i det varme vand og kan forårsage Legionærsyge. Det er en sygdom med høj dødelighed især for svage grupper i samfundet.

Sammen med vores rådgivning om, hvordan man forebygger legionella, bidrager vi til Verdensmål 3 om Sundhed og Trivsel.  

Dem kan du møde:

Kontakt
Salgskonsulent
Hovedstaden
M: 2171 3809
E: [email protected]
Kontakt
Salgskonsulent
Sjælland og Fyn
M: 2011 6338
E: [email protected]
Ejendomme
Krüger Aquacare tilbyder services og vandbehandling til industrielle og private ejendomme, svømmehaller og sportsanlæg. Vi sørger for, at vandsystemerne i din ejendom er fri for kalkaflejringer, bakterier og er beskyttede mod korrosion.
Legionella
Legionellabakterier kan føre til den frygtede legionærsyge. Derfor gennemgår vi varmtvandssystemer, tager legionellaprøver, foretager legionellaanalyser og leverer løsninger, der bekæmper legionella. Legionella kan blandt andet bekæmpes med klordioxid og legionellafilter, så det sikres, at vandet er sundt, og at risikoen for legionærsyge reduceres markant.