Vandværksmesse i Aars

Mød os på stand 906, hvor vi glæder os til at tage en snak om f.eks. vores vandværkskoncept, SmartRåvandsstyring og procesgennemgang - og de udfordringer I ellers oplever som vandforsyning.

Vi ser frem til at møde en masse kunder og samarbejdspartnere, når vi igen deltager i vandværksmessen i Aars!

Kom forbi stand 906, hvor vi står klar med masser af viden og inspiration om de vandmæssige udfordringer, I har.  Måske I skal bygge nyt vandværk og har brug for inspiration til at gribe processen an? Her kan vores vandværkskoncept hjælpe ved fx at for ansøgninger, byggetilladelse, tegning, udbud af bygninger, rentvandstanke og SRO.. 

Foredrag: Spar el med SmartRåvandsstyring

Hør med, når Jan Østergaard Nielsen kl. 9.25 fortæller om, hvordan SmartRåvandsstyring hjælper vandværket med at spare penge på elforbruget. 

SmartRåvandsstyring er intelligent software, der udnytter onlinemålinger fra SRO-systemet til at optimere driften.

Når du ikke foredraget kan du selvfølgelig også høre mere om SmartRåvandsstyring ved at besøge vores stand, hvor Jan står til rådighed for spørgsmål resten af dagen. På plads til en faglig snak er også Flemming Slyngborg.

 

Drikkevand
Med intelligente styringsteknikker kan I som forsyning opfylde de stigende krav til drikkevandets kvalitet, samtidig med at I skåner miljøet omkring jer.  Ved at vælge vores SRO-system får I et moderne SRO-system målrettet drift, dokumentation og løbende forbedringer.
Vandforsyning
Læs om samarbejdet med Dronninglund Vandværk, hvor vi er ved at bygge et helt nyt vandværk via vores “Vandværkskoncept”, hvor vi står for myndighedsansøgninger, procesdesign og -garanti, tegninger, udbud af bygning, smedearbejder og el-arbejder samt leverer nøglekomponenter og SRO-anlæg

Tid og sted

31. marts 2023, kl. 8.30-15

Messecenter Vesthimmerland
Messevej 1
9600 Aars

Danske Vandværkers hjemmeside

Kontakt
Jan Østergaard Nielsen
Salgsingeniør
M: 6023 8560
E: [email protected]