Danske Vandværkers Fagmesse i Fredericia

Kom forbi vores stand 3106, hvor vi glæder os til at tage en snak om vores vandværkskoncept, procesgennemgang og vores teknologier, f.eks. Filtraflo NIT. Vi er selvfølgelig også klar til at snakke om PFAS og de udfordringer I ellers oplever som vandforsyning.

Vi ser frem til at møde en masse kunder og samarbejdspartnere, når vi igen deltager i vandværksmessen i Fredericia!

Kom forbi vores stand 3106, hvor vi står klar med masser af viden og inspiration om de vandmæssige udfordringer, I har. 

Måske skal I bygge nyt vandværk og har ligesom Dronninglund Vandværk brug for inspiration til at gribe processen an? Her kan vores vandværkskoncept hjælpe ved fx at for ansøgninger, byggetilladelse, tegning, udbud af bygninger, rentvandstanke og SRO.

Vi er også klar til at snakke om at lave en procesgennemgang af jeres vandværk, ligesom vi har gjort for Kobbelhøje Vandværk. 

På standen vil vi også gerne tale om dine muligheder for at behandling af PFAS i drikkevand og de udfordringer I ellers oplever som vandforsyning.

Vandforsyning
Læs om samarbejdet med Dronninglund Vandværk, hvor vi er ved at bygge et helt nyt vandværk via vores “Vandværkskoncept”, hvor vi står for myndighedsansøgninger, procesdesign og -garanti, tegninger, udbud af bygning, smedearbejder og el-arbejder samt leverer nøglekomponenter og SRO-anlæg
Vandforsyning
En procesgennemgang og strukturanalyse af forsyningssikkerheden førte til at ombygge vandværket og fordoble kapaciteten. Vandværket øgede produktionen fra 120 m3/h til 240 m3/h - uden bygningsmæssige ændringer.

Foredrag: Bedre vandkvalitet og ydelse på filtre

Hør med, når Jan Østergaard Nielsen kl. 13.00 fra Blå Scene fortæller om, hvordan vores patenterede FiltraFlo NITTM teknologi kan styrke omsætningen af mangan og og ammonium i vandværkets filtre.  

FiltraFlo NITTM reducerer indkøringstiden og kan forbedre ydelsen på filtre.

Hvis du ikke når at høre foredraget, kan du selvfølgelig også høre mere teknologien ved at besøge vores stand, hvor Jan står til rådighed for spørgsmål resten af dagen. På plads til en faglig snak er også Flemming Slyngborg.

Tid og sted

Dato: 6. oktober 2023
Tid: kl. 8.30-15

Messe C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

Læs mere hos Danske Vandværker

Kontakt
Jan Østergaard Nielsen
Salgsingeniør
M: 6023 8560
E: [email protected]