DANVA Årsmøde

Vi ser frem til at mødes med branchen på DANVA's Årsmøde den 1. og 2. juni 2023 på ODEON i Odense.

Som altid på DANVA's årsmøde kan du møde kolleger, leverandører og rådgivere fra og til vandbranchen. 

Kom forbi til inspirerende, faglige samtaler om løsninger til det moderne vandværk og fremtidens renseanlæg. Fx kan du høre mere om det højaktuelle emne PFAS og miljøfremmede stoffer, hvor vi har stor viden og flere teknologier.

Derudover kan du komme forbi og høre om vores konkrete produkter og services, der kan bidrage til øget bæredygtighed i forsyningen. Det kan være, hvordan man kan reducere metanudslip og lattergas på renseanlægget, hvor vi tilbyder en indgående forståelse af hvilke faktorer, der er afgørende for produktion af lattergas og dermed også hvilke håndtag, man kan skrue på som forsyning.

Rent vand og jord
Vi tilbyder både teknologier til at oprense PFAS forurening og til at afbøde påvirkningen af drikkevand og vandmiljø, så man sikrer, at forureningen ikke vender tilbage. Stofferne er en udfordring, men der er også hjælp at hente til at reducere PFAS og PFOS fra drikkevand, jord og spildevand.
Renseanlæg
Lattergas er under politisk søgelys, og der kommer reguleringer fra 2025. Se her, hvordan vi kan hjælpe med at reducere denne kraftige drivhusgas fra renseanlæg.

Hvor og hvornår

DANVA årsmøde afholdes d. 1. og 2. juni 2023 på ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense.

Du kan læse mere om årsmødet på DANVAs hjemmeside.

Kontakt
Markedschef
M: 2171 5194
E: [email protected]