DSE Lyngby

Sats på en international virksomhed med innovative løsninger, og søg dit første job hos Krüger Veolia. Vi arbejder som rådgivere, entreprenører og leverandører – og har et stærkt samarbejde med vores internationale kollegaer.

På DSE Messen kan du møde nogle af vores nyuddannede kollegaer, mere erfarne ingeniører og gode kræfter fra HR. Her vil vi rigtig gerne fortælle dig om, hvordan det er at arbejde i Krüger, og hvordan vi hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for miljøet og den grønne omstilling. Nedenfor kan du læse lidt mere om os som firma, og hvad vi kan tilbyde dig.

Du kommer til en succesrig virksomhed med aktiviteter inden for drikkevand, spildevand, afløb og slam samt oprensning af forurenet jord. Vi arbejder med alt fra klimatilpasning til genvinding af værdifulde ressourcer. 

Kom forbi stand no. 213 i Oticon salen og hør mere om dine muligheder

Innovation som drivkraft for den bæredygtige omstilling

Både private og offentlige aktører over hele verden efterspørger nye teknologier til at forbedre miljøet, sikre forsyning af rent vand og effektiv rensning af spildevand. Vi tilbyder mange af de førende teknologier, ligesom vi løbende udvikler nye teknologier og services. Gennem vores internationale moderselskab Veolia med over 175.000 medarbejdere har vi desuden adgang til mange flere teknologier og viden. 

Derudover har vi et løbende samarbejde med forsyninger, industrier og universiteter om 15-20 større udviklingsprojekter. 

Certificeret i FN's Verdensmål 

Juni 2021 fik vi Bureau Veritas' ord for, at vi arbejder målrettet med bæredygtighed, da de certificerede os i Verdensmålene bl.a med ordene "Det er meget sjældent, at et firma i deres produkter og tjenester rammer direkte i flere af 17 SDG mål og 169 delmål - men Krüger er et af dem." Det er en blåstempling af vores arbejde med miljø,  som vi er meget stolte af. 


Vi støtter din karriere og udvikling

Dine karrieremuligheder er vigtige, når du starter i dit første job hos os. Derfor tilbyder vi en række efteruddannelser., ligesom vi opfordrer dig til at bidrage med dine ideer og vinkler på opgaver. Samtidig opnår du hurtigt viden fra dine mere erfarne kollegaer, som du arbejder sammen med. 

Vi lægger vægt på, at du trives på din arbejdsplads. Det indebærer blandt andet fleksibel arbejdstid og mulighed for at deltage i en række sociale aktiviteter. 

Og så har vi selvfølgelig julefrokost, fredagsmorgenmad i afdelingerne, kantineordning, fitnessrum, massageordning, et bibliotek og en lang række personaleforeninger. Det er også os, der står bag den årlige Krüger Stafet rundt om Christiansborg. Vi har været med til at rense vandet, så det blev så rent, at man kan svømme i det. 

Er du vores nye kollega?

Vi har danske kontorer i Søborg, Aarhus og Aalborg, hvor der er plads til flere dygtige kollegaer. Måske skal du være den næste?

Karriere
Som studerende eller nyuddannet har du en lang række muligheder for at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder for en bedre fremtid. Vi er det førende firma, når det kommer til at udvikle bæredygtige løsninger, der bevarer jordens ressourcer. Det gør vi bl.a. ved at anvende innovative teknologier og have medarbejdere, der tænker utraditionelt.
Karriere
Som det førende firma indenfor vandbehandling har vi brug for dygtige medarbejdere, der gerne vil gøre en forskel. Mød nogle af dem her og hør, hvorfor de synes, Krüger er et godt sted at arbejde.
Verdensmål -
I juni 2021 blev vi auditeret af Bureau Veritas i Verdensmålene og blev certificeret! Det er en blåstempling af vores målrettede arbejde, hvor vi bidrager til en bæredygtig fremtid. Det skærper vores indsats i forhold til den grønne omstilling og kommer både kunder og miljøet til gode.