FoodTech messe

Mød os den 1. - 3. oktober i Herning og få en inspirerende snak om jeres muligheder for at reducere omkostninger, øge effektiviteten og blive mere miljøvenlige i jeres brug af vand i produktionen.

Mange virksomheder i pharma- og fødevarebranchen satser på vandbesparelser og miljøvenlige løsninger. Har I også taget skridtet mod en grønnere profil?

Vandbesparelser og bæredygtige vandløsninger er højt prioriteret hos mange pharma- og fødevarevirksomheder, og det er der flere gode grunde til:

  • Du reducerer dine omkostninger og øger effektiviteten med en løsning til vandbesparelse og genanvendelse af dit vand
  • Du sikrer overholdelse af nuværende og kommende lovkrav til vandbehandling i industrien - lokalt og i EU
  • Du sikrer en bedre beskyttelse af miljøet og folkesundheden, når du optimerer rensningen af dit spildevand
  • En grøn strategi styrker dit brand - hos dine B2B-kunder og slutforbrugere


Skræddersyede løsninger og mange års erfaring sikrer den højeste vandkvalitet

Vi er eksperter i vandbehandling til pharma- og fødevareindustrien, og med vores mangeårige ekspertise er vi den foretrukne samarbejdspartner på området.

Vi leverer skræddersyede, innovative løsninger til alle produktionens faser - fra vandforsyning og rensning af procesvand til optimeret udnyttelse af vandet, vandbesparelser og spildevandsrensning.

Vores anlæg sikrer den højeste vandkvalitet og hygiejne i alle produktionsfaser. Derudover optimerer vi virksomhedernes vandforbrug og reducerer omkostningerne til vandbehandling.

Find os på stand J7130

Udforsk innovative og teknologiske produkter og løsninger fra nogle af branchens førende udstillere. Netværk med nogle af branchens eksperter og fagfolk og vær med til at sætte retningen for fremtidens fødevareindustri. Foruden udstilling og netværk kan I dykke ned i en række spændende aktiviteter og events, der udfordrer og giver stof til eftertanke. 

Læs mere på www.foodtech.dk.

 

Vi giver entrébilletten!

Klik her for at kontakte os i dag - så kvitterer vi med en invitationskode, som du og dine kolleger kan benytte til gratis indgang på FoodTech 2024 (værdi DKK 140 ekskl. moms).

Tid og sted

1. -3. oktober
Stand  J7130
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, 7400 Herning