Labdays

Mød os i Aarhus Congress Center prøv de nye vandanlæg til laboratorieudstyr. Vi har også særlige messetilbud på en komplet pakke, der er klar til installation med meget hurtig leveringstid.
-

Kom forbi stand 44 og prøv de nyeste vandanlæg 

Vi har flere anlæg med på messen, som er tilsluttet vand, så du kan se, hvordan de fungerer i praksis, og hvor nemt de håndteres og stadig levere ultrarent vand af meget høj kvalitet.

Disse teknologier kan du se: Ultrarent vand, standard vandanlæg fra ELGA labwater, stand alone vandanlæg til laboratoriet. De tilsluttes direkte til drikkevand eller forbehandlet vand.

Ved brug af RO, UV, ionbytning samt recirkulation, vil man kunne opnå rent vand af meget høj kvalitet til avancerede laboratorieanalyser.

 

Messetilbud

Under messen kører Krüger Aquacare med specielle kampagnepriser. Du kan få en komplet Purelab pakke klar til levering og installation til reduceret pris. 

Det er endda muligt at prøve anlægget i op til 14 dage, inden du beslutter dig for at købe. De udvalgte anlæg er på lager, så vi kan leverere dem meget hurtig: Det er nemt, pålideligt og sikkert og med stor fokus på kvaliteten. 

PURELAB flex

MESSEPRIS
Complete Purelab Flex,
ready to use:
DKK 49.975,-
Kan leveres fra dag til dag

Purelab Quest

MESSEPRIS
Complete Purelab Quest UV,
ready to use:
DKK 29.975,-
Kan leveres fra dag til dag

Kontakt
Salgsingeniør
Laboratorievand, ELGA lab
M: 4212 0850
E: [email protected]

Dato:
13-14 september

Åbningstider: 
13. september: 09.00 - 16.00
14. september: 09.00 - 16.00

Sted:
Aarhus Congress Center