Webinar om at bygge nyt vandværk

d. 2. december kl. 19-20

Overvejer I at bygge nyt vandværk? Der er mange ting, man skal forholde sig til, før man bygger et nyt vandværk, og processen kan virke kompleks. På dette webinar får du ideer til, hvordan processen rent praktisk kan gribes an, og hvad der er godt at have med i jeres overvejelser.

 

På dette webinar får I praktisk viden om, hvad der påvirker prisen og bæredygtigheden på et nyt vandværk. Vi gennemgår også betydningen af bl.a. vandværkets placering samt tekniske overvejelser som f.eks. behandlingskapacitet, beholdervolumen og materialevalg, og vi kommer ind på overvejelser omkring tilvalg af videregående vandbehandling som f.eks. blødgøring og bortskaffelse af pesticider.

 

Vi gennemgår også den praktiske organisering og afvikling af projektet og introducerer "Krügers vandværkskoncept" som en mulig metode.

 

Deltag hvis: 

  • I overvejer at bygge nyt vandværk
  • I har besluttet at bygge nyt vandværk og gerne vil have inspiration til at komme i gang

 

 

Kontakt
Jan Østergaard Nielsen
Salgsingeniør
M: 6023 8560
E: [email protected]

Carsten Zinn Lundberg
Markedschef
M: 6039 0737
E: [email protected]
Vandforsyning
Vi har erfaring med etablering af vandværker i både Danmark og udlandet. For at skabe de bedste og mest bæredygtige løsninger har vi udviklet modeller, der dimensionerer processerne i anlægget.