Bedre Sammen

Se samlet på afløb og renseanlæg og høst store gevinster

I mange forsyninger arbejder man opdelt med afløbssystemet og renseanlægget. Det er ærgerligt, for der er mange fordele ved at se samlet på dem.
 
Hvert opland og renseanlæg er unikt og har sine egne udfordringer og potentialer. Derfor tilbyder vi at tage en dialog med jer om samspillet mellem afløb og renseanlæg, med udgangspunkt i data fra jeres system. Det er en times gennemgang af jeres data og udfordringer, hvorefter vi vil komme med konkrete forslag.

 

Det vil vi gerne!

 

Mest miljø for pengene

Sat på spidsen kan afløbssystemet være interesseret i at få sendt vandet hurtigt videre, når det regner. Men det sender bogstaveligt talt bare problemet videre til renseanlægget, og i sidste ende har vi et fælles formål om at beskytte recipienten - som er temmelig ligeglad med, hvor vandet og forureningen kommer fra. 

Derfor giver det rigtig god mening at se på afløbssystemet og renseanlægget samlet. Det kan også give rigtig store økonomiske gevinster. 

Ved at samtænke de to i forhold til kapacitet og vandkvalitet, kan man nemlig i højere grad foretage sine investeringer der, hvor man får mest miljø for pengene.

Desuden kan viden om afløbssystemet være værdifuldt for dem, der styrer renseanlægget. Det kan være ved at bruge sin viden om afløbssystemet og oplandet til at forudsige, hvad der ankommer til renseanlægget, i stedet for at det ankommer som en "overraskelse". 

Med andre ord kan man arbejde proaktivt med processerne på anlægget i stedet for reaktivt. Det tilbyder vi nu at hjælpe jer med.
 

Hvad går tilbuddet ud på? 

  • 1 times gratis gennemgang af jeres data, systemer og udfordringer
  • Gennemgang af analyse med jer
  • Liste over hvor I med fordel kan sætte ind eller idékatalog til fremtidige indsatser

Denne gennemgang af jeres afløbssystem og renseanlæg vil give jer værdifuld viden om, hvor I skal lægge investeringerne, så I får mest kapacitet og miljø for pengene. 
 

Hvad skal I levere?

  • 2 personer: 1 procesfaglig og en afløbsfaglig person
  • 1 time af jeres tid 
  • Data til udgangspunkt for analyse


Hvordan kommer I i gang? 

  • Start med at finde en kollega fra den afdeling, du ikke selv arbejder i (dvs. arbejder du på renseanlægget, finder du en ven i afløb)
  • Send jeres telefonnumre og firmanavn i en mail nedenfor 
  • Så ringer vi jer op og aftaler, hvilke data eller problemstillinger vi skal se på for jer

 

Ja tak, vi vil gerne have gratis, uforpligtende gennemgang af vores data

Kontakt
Julie Nielsen
Projektingeniør
M: 52130410
E: [email protected]

Ole Mark
Innovationschef
M: 30708664
E: [email protected]
Online styring
Med Hubgrade Performance kan du styre, regulere og overvåge dit afløbssystem og renseanlæg. Det betyder maksimal udnyttelse af ressourcerne. Med Hubgrade Performance tilbyder vi mere end 60 styringer.
Afløb og regnvand
Jordens ressourcer skal behandles med omhu. Ved at implementere bæredygtige løsninger til sikker afledning af regn- og spildevand - baseret på grundige analyser - kan vi sammen sætte et positivt miljøaftryk.
Renseanlæg
Sammen med kommuner og forsyninger arbejder vi med at skabe innovative løsninger, der har fokus på at rense og genanvende spildevand og beskytte vores fælles ressourcer. Med avanceret spildevandbehandling er vi med til at skabe fremtidens energiproducerende renseanlæg.