Genbrug din julegave

- og giv en gave til miljøet

Hvert år giver vi vores kunder en julegave og siger tak for samarbejdet i løbet af året. Når vi vælger gaverne, tænker vi ud over kunderne også på miljøet, da vi som firma arbejder med at genanvende ressourcer. 

 

Årets julegave er en trækasse med julegodter, og sådan er kasse kan jo bruges til mange ting, når godterne er spist. Nedenfor har vi derfor udtænkt en række eksempler på brug af kassen. 
 

Disse ideer er ikke begrænset til lige præcis vores julegave - de kan bruges af alle, som står med en flot kasse, æske, kurv eller andet, som har været brugt til gaver. 

 

Sådan kan du genbruge en kasse: 

 Kan vi gøre det bedre?

 Vi vil rigtig gerne have flere ideer til, hvordan vi bliver bedre til at genanvende ressourcer. 
Hvis du har en idé til, hvordan man kan bruge en trækasse eller anden emballage fra julegaver, så hører vi gerne fra dig på denne mail:  [email protected]  

 

 

 

Kontakt
HR- og Kommunikationsdirektør
M: 2270 9272
E: [email protected]

Om materialet

  • Træet kommer fra de nordsvenske og finske skove
  • Plantagen planter træer, hver gang nogle blive fældet
     

Sådan kan du være med 

Send dit billede til [email protected] 
så sørger vi for at uploade det her på siden. 

Hvis du gerne vil tippe os om en god idé men ikke dele billedet offentligt, skriver du bare det i mailen. 

Om os
Vores mål er at optimere brugen af den mest værdifulde ressource: vand. Det gør vi ved at levere bæredygtige løsninger til at rense og genanvende vand. Vores forretningsstrategi er bygget op omkring FN’s Verdensmål, og vi er stolte af at have været en af de første private, danske firmaer til at arbejde målrettet med dem og blive certificeret i dem.